Απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας – Μας προετοιμάζει η NASA για μία εξωγήινη εισβολή; (video)

Οπτικό υλικό από έντονα φώτα στο νυχτερινό ουρανό των ΗΠΑ προκάλεσε φόβους για μια επίθεση εξωγήινων, μόλις λίγες μέρες πριν.

Τώρα οι ειδικοί που ασχολούνται με τα ΑΤΙΑ έχουν διάφορες θεωρίες ότι αυτή η εκπομπή φωτός που έχει συσταθεί από την ίδια τη NASA, προετοιμάζει ψυχολογικά τον κόσμο για μία επικείμενη επίθεση από εξωγήινες δυνάμεις!

NASA

Μετά από πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες, ο πύραυλος ανίχνευσης Malemute της NASA φώτισε τον ουρανό με μπλε, πράσινα και κόκκινα τεχνητά σύννεφα την Πέμπτη 29 Ιουνίου. Τα φώτα είδαν Αμερικανοί πολίτες από τη Βόρεια Καρολίνα μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Ποστάροντας φωτογραφίες της εκτόξευσης πυραύλων στο Twitter, το πρακτορείο την ονόμασε χαριτολογώντας “μια επίδειξη πυροτεχνημάτων για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας”.

Η εκτόξευση πυραύλων -από τη Βάση Wallops στη Βιρτζίνια- έφθασε σε υψόμετρο 118 μίλια και διήρκεσε οκτώ λεπτά.

Μέσα σε περίπου τέσσερα λεπτά, εκτόξευσε 10 δοχεία στο μέγεθος κουτιών αναψυκτικού, όπου το καθένα περιείχε χρωματιστό ατμό και σχημάτιζε τεχνητά, φωτεινά σύννεφα.

Όμως, η βάση Wallops, καθώς και πολλά τοπικά αστυνομικά τμήματα, έλαβαν 2.000 αναφορές και φωτογραφίες από θεατές, τρομοκρατημένους για το τι ακριβώς ήταν τα άγνωστα φώτα.

Τώρα οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι ήταν μία καλή πρόβα για έναν επερχόμενο πόλεμο με τους εξωγήινους.

Δείτε το βίντεο:

Εν τω μεταξύ με την ίδια θεωρία φαίνεται να συμφωνούν απόλυτα κι οι περιβόητοι Anonymous σε βίντεο που έχουν ποστάρει από τις 23 Ιουνίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανώνυμους: Η NASA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης… νοήμονος ζωής! (Βίντεο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απέτυχε η εκτόξευση Κινεζικού πυραύλου με προορισμό την Σελήνη (Βίντεο)

ΑΚΟΜΗ:  Έγγραφα των Βρετανικών Χ-files για πρώτη φορά στην δημοσιότητα