Απίστευτο – Σε κώμα 18χρονη τουρίστρια που εισέπνευσε «αέριο γέλιου»

Αέριο

Μία περίεργη αλλά ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Χερσονήσου, με την περίπτωση μίας νεαρής τουρίστριας από τη Βρετανία, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο… λόγω αερίου γέλιου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 18χρονη κοπέλα, που βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, διασκέδαζε την Τρίτη σε μπαρ της Χερσονήσου, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει σε κώμα κι από τότε νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Τα “μπαλόνια γέλιου”
Όπως εκτιμάται, η τουρίστρια κατά τη διάρκεια διασκέδασης της είχε εισπνεύσει αέριο ( aughing gas) από τα λεγόμενα “μπαλόνια γέλιου”, ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου.

Τα μπαλόνια αυτά έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια σε τουριστικές περιοχές, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα και προκαλούν μία αίσθηση χαράς και γέλιου σε αυτόν που εισπνέει το αέριο που περιέχουν.

Ωστόσο η κυκλοφορία τους και φυσικά η χρήση τους είναι παράνομη, καθώς οι επιπτώσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις από μάρτυρες, που βρίσκονταν στο ίδιο μπαρ με την κοπέλα και τυχόν γνωρίζουν, τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: cretapost

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία – Γεωργιανός επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγό του, λόγω ζήλιας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος στην Πρέβεζα – Πέθανε η 27χρονη που είχε χτυπήσει ο άντρας της με σκεπάρνι!

ΑΚΟΜΑ: Νέο θρίλερ με πτώμα άντρα στη Ζάκυνθο – Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι που έμενε!