Βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγωδία στην Κρήτη -«Βροχή» οι πυροβολισμοί του πατροκτόνου (video)

ΠατροκτόνοςΣοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Παλαιόχωρα του δήμου Καντάνου Σελίνου στα Χανιά, όπου ένας 85χρονος σκότωσε σε μια λάθος στιγμή τον 58χρονο γιο του.

Θύμα της τραγωδίας ο Αντώνης Ροδολάκης, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος το μοιραίο απόγευμα του Σαββάτου πήγε μαζί με τη σύζυγό του και φιλική παρέα στο σπίτι του πατέρα του στο μικρό χωριό Άγιοι Θεόδωροι.

Σύμφωνα με την περιγραφή του flashnews.gr, o 58χρονος βρήκε κλειστή την πόρτα στο σπίτι του πατέρα του, που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής, και ανησύχησε καθώς χτυπούσε χωρίς να λάβει απάντηση. Τότε, προσπάθησε να μπει παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος που τον συνόδευε προσφέρθηκε να μπει εκείνος, αλλά ο 58χρονος αρνήθηκε.

«Δεν βλέπω τον πατέρα μου», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν δεχθεί τη σφαίρα από την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του.

Μόλις ο 85χρονος πλησίασε και είδε πως πρόκειται για τον ίδιο του τον γιο, έπαθε νευρικό κλονισμό και στη συνέχεια για πολλές ώρες ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, πυροβόλησε πάνω από 100 φορές μέσα από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ένας αστυνομικός ο οποίος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου για τις πρώτες βοήθειες.

Η έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι του ηλικιωμένου έγινε μετά τις 2:30 τα ξημερώματα, δίνοντας τέλος στο θρίλερ.

Δείτε το βίντεο από τους πυροβολισμούς από το neakriti:

Πυροβόλησε από τα 2,5 μέτρα
Η νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε στη σορό του άτυχου 58χρονου ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης έδειξε ότι το θύμα χτυπήθηκε μοιραία από απόσταση 2,5-3 μέτρων, με τον θάνατό του να είναι σχεδόν ακαριαίος. Μιλώντας στο flashnews.gr, ο ιατροδικαστής είπε: «Ο θάνατος επήλθε άμεσα γιατί επλήγησαν αγγεία του θώρακα και της κοιλιάς και τα σπλάχνα, από μια απόσταση των 2,5 – 3 μέτρων και από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Δέχτηκε μια σφαίρα που ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θανατηφόρο αυτό τραυματισμό».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Συνελήφθη, σήμερα (09.07.2017) πρώτες πρωινές ώρες, 85χρονος ημεδαπός, για το θανάσιμο τραυματισμό, του 58χρονου ημεδαπού γιού του.

Ειδικότερα, χθες (08.07.2017) το απόγευμα, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για περιστατικό πυροβολισμών σε περιοχή του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, που κατέφθασαν στο σημείο, ενώ στο χώρο του περιστατικού έφτασε άμεσα και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών (Τ.Ε.Α.) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ειδικότερα, ο 85χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο ο οποίος είχε εισέλθει στην οικία του παραβιάζοντας παράθυρό της. Στη συνέχεια παρέμεινε για ώρες, στο εσωτερικό αυτής και πυροβόλησε αρκετές φορές, τόσο προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, όσο και προς αόριστες κατευθύνσεις περιμετρικά της οικίας του.

Πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, πραγματοποίησαν επέμβαση στην οικία του 85χρονου, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και τραυμάτισε ελαφρά ένα εξ αυτών, ωστόσο αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Σε βάρος του 85χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Κρήτη – Πατέρας πέρασε τον γιο του για διαρρήκτη και τον πυροβόλησε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! 130 φορές πυροβόλησε ο ηλικιωμένος που ταμπουρώθηκε όταν σκότωσε τον γιο του – Τραυμάτισε κι αστυνομικό

ΑΚΟΜΑ: Απάντηση στο μυστήριο – Τι δηλητηρίασε τη Ρωσίδα τουρίστρια στην Κρήτη