«Βούλιαξε» το Nammos με Ρέμο και Ραματζότι – Στα δύο εκατ. ευρώ ο τζίρος! (video)

Nammos

Βούλιαξε το Nammos το βράδυ της Πέμπτης με την μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραματζότι, με τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν δίπλα στην θάλασσα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η αναμονή στην είσοδο του Nammos το βράδυ της Πέμπτης ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά, όμως αυτό ήταν το τελευταίο που ένοιαζε όλους όσοι στριμώχνονταν, κυρίους, κυρίες, νεαρές καλλονές αλλά και οικογένειες.

Nammos03

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα ξεπερνούσαν τα 3.000, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης.

Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς σε αριθμούς ζαλίζει, αφού ο τζίρος μέχρι τις πέντε και μισή το πρωί, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα είχε αγγίξει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί και να τα ξεπεράσει.
Βέβαια, όσοι βρέθηκαν χτες στην συναυλία έβαλαν πολύ βαθιά στην τσέπη, αφού όσοι βρίσκονταν στο πρώτο τραπέζι να πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το MykonosLive.tv, όσοι ήθελαν να δουν από απόσταση αναπνοής τους δύο καλλιτέχνες θα έπρεπε να πληρώσουν 10.000 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονταν μία σαμπάνια, μία τεκίλα και μία βότκα.

Οι εφοριακοί που δίνουν ανελλιπώς το “παρών” στη συγκεκριμένη βραδιά εμφανίστηκαν στην ώρα τους, είχαν τραπέζι και οι κυρίες της 8μελούς ομάδας επέλεξαν τουαλέτες για την περίσταση, ενώ οι φόροι που αναλογούσαν στο κράτος άγγιξαν το μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό.

Nammos034

Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες κατέλαβαν τα πρώτα τραπέζια ενώ ο μοναδικός Ελληνας που ήταν πάνω στο κύμα ήταν ο γνωστός Σέρος Μύρτας, που δίνει ανελλιπώς το “παρών” στη συγκεκριμένη συναυλία κάθε χρόνο.

Η οικογένεια Ζέιν είχε το πλέον κεντρικό τραπέζι και ο Αντώνης Ρέμος σε ένα από τα πολλά highlight της βραδιάς, αφιέρωσε τα «Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς» στην κόρη των Λιβανέζων κροίσων που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, Ταμάρα.

Η εμφάνισή του στην σκηνή, σήκωσε στον αέρα τους πάντες, μετά την εμφάνιση του Έρος Ραμαζότι, ο οποίος προσπάθησε να κερδίσει το κοινό. Ο Ιταλός σταρ βγήκε ξαφνικά στην σκηνή, χωρίς καν μια εισαγωγή και προσπάθησε να συγχρωτιστεί με το κοινό, τραγουδώντας όμως λίγες από τις γνωστές του επιτυχίες και ένα ντουέτο με τον Ρέμο, το οποίο πρόβαραν στο σπίτι του ερμηνευτή στον Φωκό.

«Έπαιξε» με το κοινό όσο μπορούσε, είπε μερικές ελληνικές λέξεις και αποχώρησε, δίνοντας βήμα στον DJ του Ρέμου που ανέβασε τις διαθέσεις με ένα ποτ-πουρί γνωστών επιτυχιών.

Ο χαμός άρχισε με την εισαγωγή από την ορχήστρα του Αντώνη που εμφανίστηκε μέσα σε πανδαιμόνιο, ερμηνεύοντας το «Όλος δικός σου», ενώ τα βεγγαλικά φώτιζαν τον ουρανό πάνω από την Ψαρού.

Δείτε τα βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ατάκα από τον Δημήτρη Αποστόλου: «Από το Facebook έμαθα ότι χωρίζω με τη Μάγδα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε ποια hot 50άρα Ελληνίδα celebrity ανήκουν αυτά τα οπίσθια; (pic)

ΑΚΟΜΑ: Στον Alpha η Σμαράγδα – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού