Δύναμη ψυχής: Συγκλονίζει το βίντεο της Μενούνος μετά την επέμβαση

Σε μία ανάρτηση που αποτυπώνει τη δύναμη ψυχής, αμέσως μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο προχώρησε η Μαρία Μενούνος.

Την περασμένη Δευτέρα, η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί προσωρινά από τη θέση της παρουσιάστριας στο «E! News» καθώς αναρρώνει από μια ιδιαίτερα δύσκολη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε αφότου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, όπως μετέδωσε το news247.gr.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 39χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η περιπέτεια υγείας της ξεκίνησε τον Απρίλιο, όταν οι γιατροί εντόπισαν στο κεφάλι της ένα μηνιγγίωμα μεγέθους ίσου με ένα μπαλάκι του γκολφ. «Άρχισα να νιώθω ζαλάδες στο πλατό και να έχω πονοκεφάλους. «Η ομιλία μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα ενώ αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να διαβάζω το autocue».

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, ο οποίος πίεζε τα οπτικά νεύρα του εγκεφάλου. Η επέμβαση της Μενούνος στέφθηκε με επιτυχία, με τον χειρουργό της να καταφέρνει να αφαιρέσει το 99.9% του όγκου. «Μου είπε ότι υπάρχει 6-7% πιθανότητα να επιστρέψει» σημείωσε η παρουσιάστρια. «Αλλά δέχομαι με χαρά αυτές τις πιθανότητες».

Η Μενούνος αναρρώνει σήμερα στο σπίτι, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της και σήμερα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο που την δείχνει στο φορείο αμέσως μετά την επέμβασή της, η οποία που κράτησε 7,5 ώρες.

Μαζί με το βίντεο, ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο περιγράφει το πώς κατάφερε να περάσει αυτή τη δοκιμασία: «Όποιος με γνωρίζει προσωπικά ξέρει ότι οι ταινίες του Ρόκι σημαίνουν πολλά για εμένα. Αυτή η ατάκα (από την ταινία) με βοήθησε στις πιο δύσκολες ώρες. Το βίντεο (που δημοσιεύω) τραβήχτηκε αφότου βγήκα από το χειρουργείο που διήρκησε επτάμισι ώρες. Δεν μπορούσα να δω καθώς τα νεύρα στα οποία χειρούργησε ο Δρ. Black επηρεάστηκαν λίγο. Τα μάτια μου τρεμόπαιζαν όλοι έκλαιγαν, και η δική μου απάντηση ήταν η εξής: Στα αλήθεια το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς.

ΥΓ: Ακολουθεί ολόκληρη η ατάκα (από τον Ρόκι) και ελπίζω να σας εμπνεύσει. “Άσε με να σου πω κάτι που ίσως ήδη γνωρίζεις. Ο κόσμος δεν είναι μόνο λιακάδα και ουράνια τόξα. Είναι ένα πολύ κακό και άσχημο μέρος. Δε με νοιάζει πόσο σκληρός είσαι, θα σε χτυπήσει μέχρι να πέσεις στα γόνατα και θα σε κρατάει εκεί για πάντα αν τον αφήσεις. Ούτε εσύ, ούτε εγώ ούτε κανείς δεν πρόκειται να χτυπήσει πιο δυνατά από την ίδια τη ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο σκληρά χτυπάς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη.” Σιλβέστερ Σταλόνε, Ρόκι Μπαλμπόα.

ΥΓ2: Ζήτησα να παίζει το τραγούδι “Gonna Fly Now” καθώς έμπαινα στο χειρουργείο.»

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας – Μας προετοιμάζει η NASA για μία εξωγήινη εισβολή; 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Καυτή» 50άρα Ελληνίδα αναστάτωσε όλο το instagram (Εικόνες)

ΑΚΟΜΗ: «Κόλαση» η Αντωνία Καλλιμούκου με μαγιό… αλά Baywatch (Εικόνα)