Ινδία: “Βιαστής” παιδιού ξυλοκοπήθηκε άγρια από γυναίκες (Βίντεο)

Ένας νεαρός άνδρας ξυλοκοπήθηκε άγρια με ραβδιά από γυναίκες σε χωριό της Ινδίας, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε παιδί.

Ένα σκληρό βίντεο που δείχνει έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος έχοντας τα χέρια του δεμένα και τρεις γυναίκες να το ξυλοκοπούν με ραβδιά, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, δεκάδες γυναίκες και παιδιά παρακολουθούν το συμβάν, καθώς οι γυναίκες τραβούν τον άνδρα στο έδαφος και τον χτυπούν με μεγάλα ραβδιά.

Ο άνδρας δεν φαίνεται να αντιδρά στον ξυλοδαρμό καθώς βρίσκεται στο έδαφος, ενώ οι γυναίκες συνεχίζουν να τον χτυπούν αλύπητα, σύμφωνα με το indiatimes.com.

Το βίντεο τελειώνει με έναν αστυνομικό που μιλάει στο πλήθος, καθώς ο υποτιθέμενος βιαστής βρίσκεται στο έδαφος, ακόμα δεμένος.

Οι λεπτομέρειες του υποτιθέμενου βιασμού δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το βίντεο των γυναικών που έπαιρναν την εκδίκησή τους μεταφορτώθηκε στο LiveLeak, και το έχουν παρακολουθήσει περισσότερες από 23.000 φορές.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις εξακολουθεί να αποτελεί μείζων ζήτημα στην Ινδία, όπου ο αριθμός των αναφερθέντων βιασμών στη χώρα ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ετησίως.

Διαβάστε επίσης: Στο έλεος των μουσουλμάνων η Σουηδία: «Βοηθήστε μας…» (Βίντεο)

Μη χάσετε: Αυτοκτόνησε η διάσημη ηθοποιός και YouTuber Stevie Ryan

Ακόμη: Προειδοποιούν οι γεωστρατηγικοί αναλυτές: Στα πρόθυρα πολέμου Κίνα – Ινδία