Κατά της… βασκανίας – Τα social media «γλεντάνε» τον αγεωγράφητο Πολάκη

Πολάκης

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο Twitter με αφορμή την χθεσινή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού υγείας, Παύλου Πολάκη, για τη Βαρκελώνη και την Ηριάννα.

Μετά τηνδιχοτόμηση ελληνικών νησιών (Λέσβος-Μυτιλήνη), τη δημιουργία λιμανιών ξηράς σε παραλίμνιες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας κ.λπ, η νεωτερική θεώρηση του χάρτη όπως τον γνωρίζαμε έως σήμερα επεκτάθηκε σε διεθνή κλίμακα.

Ο κ. Πολάκης, προφανώς παρασυρθείς από την οργή για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ηριάννας και το μένος του κατά της Δικαιοσύνης που εξακολουθεί να μην συντάσσεται με τις απόψεις του, μπέρδεψε τη χώρα των Καταλανών με τη χώρα των Βάσκων.

«Πήγα στη Βαρκελώνη το 2002 στο πανευρωπαϊκό εντατικής θεραπείας (τα πρωινά στο συνέδριο, τα βράδια σε ομάδες των δέκα, μάς εκπαίδευαν στο αντάρτικο πόλης οι Βάσκοι στα στενά της Μπαρτσελονέτα). ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΑΣ !!!!!!!» έγραψε στο Facebook.

Είτε το χιούμορ του δεν έγινε κατανοητό, είτε η ορμή του αλλοίωσε τις γεωγραφικές του γνώσεις, ο αναπληρωτής υπουργός έγινε αμέσως στόχος αμείλικτης σάτιρας από δεκάδες σχολιαστές στα social media. Κάποιοι προχώρησαν και σε εικαστική αποτύπωση του περιβόητου πλέον ταξιδιού του κ. Πολάκη στην Ισπανία, βάζοντας το πρόσωπό του στην αφίσα της υπέροχης ερωτικής ταινίας «Βίκυ, Κριστίνα, Βαρκελώνη», μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ και την Σκάρλετ Τζοχάνσον.

Πολάκης02

Δείτε μερικά… βιτριολικά tweets:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκυρη η απαλλαγή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μολών λαβέ» Παυλόπουλου σε Τουρκία από Λήμνο και Αη Στράτη

ΑΚΟΜΑ: Αύριο θα συζητηθεί η αναστολή εκτέλεσης της ποινής του Αρτέμη Σώρρα