Κρήτη: Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξα

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία που δημοσίευσε το κρητικό neakriti και εμφανίζει έναν εφοριακό να… λύνει σταυρόλεξο, τη στιγμή που στην ουρά της εφορίας περιμένουν τουλάχιστον 20 άτομα.

Η φωτογραφία, όπως και η σχετική είδηση, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι επόμενο τα σχόλια δεν είναι ιδιαιτέρως θετικά.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι.

Οι δύο κυρίες, όπως μας λέει ο αναγνώστης που έστειλε τη φωτογραφία, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας… λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους.

Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο και “άγιος ο Θεός”, δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή… για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, πρόκειται να γίνει έρευνα σχετικά με το επίμαχο δημοσίευμα “για υπάλληλο που σε ώρα υπηρεσίας έλυνε σταυρόλεξο και ενώ περίμενε να εξυπηρετηθεί από τον ίδιο ουρά 20 ατόμων” μετά από εντολή του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή».

«Εφόσον αποδειχθεί ότι ισχύει θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται», ανέφερε ο αρμόδιος διοικητής.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στην Πρέβεζα – Πέθανε η 27χρονη που είχε χτυπήσει ο άντρας της με σκεπάρνι!