Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι πιο Δεξιός και από τον Σαμαρά!

Λεβέντης

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν διαφέρει καθόλου από τον Αντώνη Σαμαρά, είναι πιο Δεξιός… ο Αλέξης Τσίπρας έκανε όλα τα χατίρια της Άνγκελα Μέρκελ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης προέβλεψε μάλιστα πως «αν κόψει κι άλλο τις συντάξεις ο Αλέξης Τσίπρας, θα πέσει πάλι στο 3%».

Υποστήριξε μάλιστα ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει συμφωνία με τη ΝΔ να τη στηρίξει» μετεκλογικά. «Με ένα σύστημα απλής αναλογικής χωρίς μπόνους ο Κυριάκος Μητσοτάκης τελειώνει» εκτίμησε, ενώ υποστήριξε επίσης ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει σε δημοψήφισμα το ζήτημα του μπόνους των 50 εδρών.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ εξέφρασε και την αγωνία του για τις ένταση που προκαλεί η Άγκυρα στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. «Αν απειλήσει ο Τούρκος, θα τον εμποδίσει η Αμερική και η Γαλλία;» διερωτήθηκε. «Φοβάμαι νέα Ίμια» επανέλαβε δε, ο κ. Λεβέντης παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το σχόλιό του αυτό.

Σε ό,τι αφορά την ονομασία των Σκοπίων δήλωσε ότι «Μακεδονία και ελληνικός λαός είναι ένα και το αυτό». «Οι εθνικοί στόχοι δεν αλλάζουν ποτέ» πρόσθεσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Η επίσημη θέση της Ελλάδας για τα Σκόπια είναι η σύνθετη ονομασία με το όνομα ‘’Μακεδονία’’» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Λεβέντης ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το ζήτημα του ονόματος.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο πρόεδρος της ΕΚΕ προέβλεψε πως «αν κόψει κι άλλο τις συντάξεις ο Αλέξης Τσίπρας, θα πέσει πάλι στο 3%».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Βαρουφάκη: «Με έκανα υπουργό Οικονομικών όταν τους παρουσίασα το σχέδιο μου»!