Μετά την Ηριάννα – Ζητάει να αλλάξει ο τρομονόμος ο ΣΥΡΙΖΑ

Ηριάννα

Αλλαγές στον «τρομονόμο» για την αποσαφήνιση κενών σημείων ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ με βάση τη συζήτηση που έγινε στην Κ.Ε του Σαββάτου.

Στον απόηχο των αρνητικών αντιδράσεων από την απόφαση για την Ηριάννα, και την κριτική σε ορισμένες αποφάσεις δικαστών, στελέχη αλλά και άλλοι, ζήτησαν με τροπολογία να εξεταστεί το ενδεχόμενο αλλαγών στο συγκεκριμένο νόμο.

Το κείμενο της πολιτικής απόφασης θα περιλαμβάνει με κάποιο τρόπο το αίτημα για αλλαγές , αλλά και άλλα στοιχεία που ζήτησαν αρκετά στελέχη με τροπολογίες που κατατέθηκαν και έγινε προσπάθεια να ενσωματωθούν στο κείμενο πολιτικής απόφασης.

Ειδικότερα η τάση των 53+ αλλά και άλλοι, ζήτησαν ακόμα να γίνει αρκετή συζήτηση στη βάση του κόμματος και το πολιτικό σχέδιο ουσιαστικά για το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα η κυβέρνηση να αποφασιστεί το φθινόπωρο όπου θα είναι -όπως ελπίζουν- σαφέστερο το πολιτικό τοπίο, η πορεία της οικονομίας αλλά και οι απαιτήσεις των δανειστών.

Παράλληλα μέλη του οργάνου ζήτησαν να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι ως προς το αποτέλεσμα της συμφωνίας χωρίς διθυραμβικές οι πανηγυρικές διατυπώσεις καθώς υπό καθεστώς εκβιασμών οι δανειστές «φόρτωσαν» επιπλέον απαιτήσεις στο τραπέζι τις οποίες κατάφεραν να περάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές στο νόμο Παρασκευόπουλου προανήγγειλε ο Κοντονής – «Όχι» σε συνταγματικό δικαστήριο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ για τα SMS Βαρουφάκη-Τσίπρα: Επιβεβλημένη η εξεταστική επιτροπή για τη σκοτεινή περίοδο

ΑΚΟΜΑ: Ποτάμι: Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για τις τυχοδιωκτικές επιλογές Τσίπρα