Με φέρετρο υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη (Βίντεο)

Kαί ενώ όλα έδειχνα να κυλάν ήρεμα στο Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας, στο παραγωγικό συνέδριο ανασυγκρότησης, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ξαφνικά, λίγο μετά τις 19:15, σημειώθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και των αστυνομικών δυνάμεων έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Δ. Μακεδονίας.

Οι συνδικαλιστές εμφανίστηκαν με “φέρετρο” έξω από το εκθεσιακό κέντρο, στο οποίο ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την διαμαρτυρία τους για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ.

Στην περιοχή επικράτησε ένταση, όταν διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου και παρεμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας. Ο πρωθυπουργός είχε φτάσει στον χώρο πολύ νωρίτερα από την στιγμή που σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά βίντεο από το kozan.gr:

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στην περιοχή για το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο, με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Α. Τσίπρας: “Ήρθαμε περισσότερο για να σας ακούσουμε”

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη σύντομη συνομιλία με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη μόλις έφθασε στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι “αποτελεί ρεκόρ ταχύτητας ο χρόνος που μεσολάβησε από την εξαγγελία του Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας μέχρι την υλοποίησή του”.

Η συμφωνία για την δημιουργία του Ταμείου Ανάπτυξης αναμένεται να υπογραφεί σε λίγη ώρα πριν την ομιλία του πρωθυπουργού στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο η οποία έχει προγραμματισθεί για τις 7.30.

“Ήρθαμε περισσότερο για να σας ακούσουμε. Σας θέλουμε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσους”, είπε ο κ. Τσίπρας ο οποίος ζήτησε από τον περιφερειάρχη να πληροφορηθεί πόσοι φορείς εκπροσωπήθηκαν στο Συνέδριο, και εκείνος απάντησε ότι κυμαίνονται από 150 έως 200.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν οι υπουργοί και βουλευτές οι οποίοι έκαναν και έναν πρώτο απολογισμό των εργασιών του Συνεδρίου που είναι το πρώτο πανελλαδικά και των ζητημάτων που τέθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω τους καταστροφολόγους

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Τσίπρας – Συναντά τον πρόεδρο της Σερβίας και τον Βούλγαρο πρωθυπουργό

Αυτές είναι οι 21 δεσμεύσεις της Αθήνας στο ΔΝΤ – Όριο σε προσλήψεις & επανυπολογισμός συντάξεων

«Τρέλανε» το twitter ο διορισμός της Θάνου! Ξεκαρδιστικές ατάκες! (pics)