Νέα συγκλονιστικά ευρήματα: Η Ιερά Σινδόνη του Χριστού είναι αληθινή!

Δεν ζωγραφίστηκε από πλαστογράφους του Μεσαίωνα η Σινδόνη του Τορίνο, υποστηρίζουν ευρήματα νέας επιστημονικής έρευνας, αλλά φέρει το αίμα θύματος βασανιστηρίων, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι αποτυπώνει το πρόσωπο του Ιησού.

Σύμφωνα με τη ”Δημοκρατία”, το λινό ύφασμα, που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για να τυλίξει το σώμα του Χριστού μετά την σταύρωση και εκτίθεται στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Τορίνο, περιέχει πάνω στο χρώμα που φέρει νανοσωματίδια κρεατινίνης και φερριτίνης, τα οποία δεν απαντώνται στο αίμα ενός υγιούς ατόμου, γεγονός που παραπέμπει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, σε άνθρωπο που έφερε βαρύτατα τραύματα από βασανισμούς.

Ο Elvio Carlino, ερευνητής στο Ινστιτούτο Κρυσταλλογραφίας στο Μπάρι της Ιταλίας, αναφέρει ότι τα μικροσκοπικά σωματίδια αποκαλύπτουν μεγάλη ταλαιπωρία ενός θυμάτος, καθώς, όπως διευκρινίζει ο καθηγητής Giulio Fanti του πανεπιστημίου της Πάντοβα, τα σωματίδια που ανιχνεύτηκαν είχαν μια ιδιόμορφη δομή, μέγεθος και διανομή.

Η παρουσία αυτών των βιολογικών νανοσωματίδιων που βρέθηκαν κατά τα πειράματα μας δείχνει έναν βίαιο θάνατο για τον άνθρωπο που τυλίχθηκε στην Σινδόνη του Τορίνο.

Υποστηρίζει, επίσης, ότι τα χαρακτηριστικά αυτών των σωματιδίων ”δεν θα μπορούσαν να τοποθετηθούν με τεχνητά μέσα και την τεχνογνωσία της εποχής του Μεσαίωνα πάνω στο ύφασμα”, δεδομένου ότι τα ευρήματα αυτά δεν θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν παρά μόνο με τις εξελίξεις της ηλεκτρονικής μικροσκοπίας.

Η μελέτη των ερευνητών βασίστηκε σε πειράματα και ιατρικές αναλύσεις επί ασθενών που υπέστησαν πολλαπλούς τραυματισμούς και βασανιστήρια.

Διεξήχθη από το Ιnstituto Officina dei Materiali στην Τεργέστη και το Ινστιτούτο Κρυσταλλογραφίας στο Μπάρι και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση ”Plos One”.

Διαβάστε επίσης: Την πρώτη πολιτική ήττα από τους δικού του…Ρεπουμπλικάνους υπέστη ο Τραμπ