Οι τελευταίες “στιγμές” του Κυριακού – Η δεξίωση και η παρέα με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες “στιγμές” του Μίνωα Κυριακού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, παρά το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένος από τα προβλήματα υγείας που είχε, ο Μίνωας δεν μπορούσε να μην δώσει το παρών στην πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή του γιου του Θοδωρή Κυριακού, η οποία έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο.
Μετά από μια ειδική αγωγή με ηλεκτρολύτες έδωσε το παρών χαμογελαστός, ακόμα και συγκινημένος στη βάφτιση της μικρής κόρης που απέκτησαν ο Θοδωρής Κυριακού και η Δήμητρα Μπιθαρά, όσο και το Σάββατο όταν πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος του γιου του στο Πόρτο Χέλι.
Ακολούθησε δεξίωση  στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Κυριακού στον Άγιο Αιμιλιανό, όπου ήταν περισσότερο “κλειστή”.
Σε αυτή την πολύ όμορφη βραδιά, είχε δίπλα του στο τραπέζι τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τη σύζυγό του Μαριάννα, με τους οποίους συνομιλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης.
Η δεξίωση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το πρωί και εν συνεχεία αποχώρησε για να ξεκουραστεί. Έμελλε να είναι το τελευταίο του βράδυ…