Οι τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές της συντριβής ελικοπτέρου που μετέφερε νύφη σε γαμήλια τελετή (Βίντεο)

Το παιδικό όνειρο μιας γυναίκας να φτάσει στην γαμήλια τελετή με ελικόπτερο μετατράπηκε σε τραγωδία, όταν το ελικόπτερο συνετρίβη λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του.

Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο που μας πέρασε στην Βραζιλία, και τώρα οι συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές της πτήσης του μοιραίου ελικοπτέρου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, κατά την έρευνα που γίνεται για να εξακριβωθούν τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.

Ένα βίντεο μέσα από το ελικόπτερο, που λήφθηκε από την συνεπιβάτη του πιλότου και φωτογράφο που συνόδευε την νύφη, δείχνει ακριβώς τι συνέβη εκείνη την μέρα.

Στο βίντεο φαίνεται την 32χρονη νύφη Rosemere do Nascimento Silva, η οποία είχε σχεδιάσει να πάει στην γαμήλια τελετή με το ελικόπτερο για να κάνει έκπληξη στον μελλοντικό της σύζυγο και τους 300 καλεσμένους.

Στην αρχή δείχνει ευτυχισμένη, αλλά όταν αρχίζουν να ακούγονται οι συναγερμοί του ελικοπτέρου και αυτό να τραντάζεται, τότε η χαρά έδωσε την θέση της στον πανικό και τις κραυγές.

Η κάμερα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, συνέχιζε να γράφει και μετά την συντριβή του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις της Αστυνομίας μάλλον πρόκειται για λάθος του πιλότου.

Το ελικόπτερο που μετέφερε τη νύφη συνετρίβη ένα μίλι πριν από την τοποθεσία που είχαν επιλέξει για την τελετή και την εκδήλωση.

Ο γαμπρός και οι καλεσμένοι περίμεναν τη νύφη να καταφθάσει οδικός, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα πληροφορήθηκαν για την τραγωδία.

Στο μοιραίο ελικόπτερο εκτός της νύφης, επέβαιναν, ο αδερφός της Silvano Nascimento da Silva που φαίνεται δίπλα στην νύφη, ο πιλότος Peterson Pinheiro και η συνοδηγός που κατέγραψε το συμβάν η έγκυος 6 μηνών Nayla Cristina Neves. Όλοι έχασαν την ζωή τους κατά την συντριβή του ελικοπτέρου.