Ουρές στη ΔΕΗ για τη ρύθμιση χρεών – Λήγει η προθεσμία για τις 36 δόσεις

ΔΕΗ

Ουρές σχηματίζουν από το πρωί στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, καταναλωτές που θέλουν να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την επιχείρηση καθώς σήμερα εκπνέει η σχετική προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση. 

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από μισό εκατομμύριο καταναλωτές έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα των 36 δόσεων για τη ρύθμιση οφειλών τους ενώ ήδη «τρέχει» μαζί με το πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών καταναλωτών και το πρόγραμμα προπληρωμής.

Ειδικότερα, από τις 12 Ιουνίου 2017 η ΔΕΗ  προσφέρει ένα νέο Πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων για τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Το νέο Πρόγραμμα “Προπληρωμένος Λογαριασμός” παρέχει έκπτωση 6% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών στους πελάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν σε αυτό, προπληρώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους. Σε συνδυασμό με άλλα ισχύοντα προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα Συνέπειας 15%, οι πελάτες μπορούν έχουν συνολικό όφελος έως 21% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών τους.

Πάντως, παρά τα προγράμματα διακανονισμών και ρύθμισης οφειλών τα χρέη στη ΔΕΗ αγγίζουν το δυσθεώρητο ύψος των 2,2 δισ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κινδυνεύουν καθημερινά ανθρώπινες ζωές λόγω έλλειψης κρεβατιών εντατικής θεραπείας!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάλος από τις ροζ αποκαλύψεις στη Λάρισα – Ο ληστής ήταν ο εραστής του… ιερέα!

ΑΚΟΜΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης αεροπλάνου σε αυτοκινητόδρομο