Εκτός εαυτού ο Τσακνής με τη Μακρή: “Σκάσε επιτέλους!” (video)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν ανάμεσα στον προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κατά τη διάρκεια αποκαλυπτήριας του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Αν και αρχικά όλα εξελίσσονταν ομαλά, μόλις επιχείρησαν να μιλήσουν ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, τα πνεύματα οξύνθηκαν με την παρέμβαση της Ραχήλ Μακρή η οποία παρευρισκόταν στην εκδήλωση, μαζί με στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενους καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας

Συγκεκριμένα η Ραχήλ Μακρή διέκοψε τον Διονύση Τσακνή φωνάζοντας παρατεταμένα: «είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ».

Μη αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει ο κ. Τσακνής, φανερά εκνευρισμένος είπε στην Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε».

Εν συνεχεία αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ, αλλά και η Ραχήλ Μακρή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την παρουσία τους, ενώ υπήρξαν και κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις.

Η τελετή πραγματοποιείτο στη μνήμη των 23 ανθρώπων (εργαζομένων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων) που στη διάρκεια της διετίας 2013 – 2015 έφυγαν από τη ζωή, από αιτίες που συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με το κλείσιμό της.

Ακολούθως από την πλευρά της ΠΟΣΠΕΡΤ ο Τάσος Τριανταφύλλης και εκ μέρους της ertopen ο Μιχάλης Μεσσήνης, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στο γλύπτη Κυριάκο Ρόκο, ο οποίος δήλωσε ότι «πρέπει το άνοιγμα της ΕΡΤ να γίνει πιο μεγάλο για να δικαιωθούμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για να ανοίξει και πάλι».

Διαβάστε επίσης: Στο Πρωτοδικείο η αντιπαράθεση Μαρινάκη – Σαββίδη για το ΔΟΛ

Μην χάσετε: Πρωινό για… προέδρους – Τι ώρα ξυπνάει, τι τρώει και πόσο γυμνάζεται ο Πούτιν

Ακόμη: Χαμός στο αεροδρόμιο για το Survivor – Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες στην Ελλάδα!