Προχωράει το πρότζεκτ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ περιμένει μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την «Αγιά Σοφιά» και προετοιμάζεται ακόμη και εντός της επόμενης εβδομάδας να προχωρήσει σε αγιασμό στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και επίσημη έναρξη των εργασιών.

Την ίδια στιγμή, όμως, φαίνεται να προχωρά ακόμη μια σημαντική πτυχή του έργου, αυτό της υπογειοποίησης των δρόμων μπροστά από το νέο γήπεδο της Ένωσης.

Η τοπική ιστοσελίδα «politisfx», υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της ότι την Πέμπτη 20 Ιουλίου κατατέθηκε στον Δήμο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υπογειοποίηση των δρόμων (που τυπικά είναι ξεχωριστό έργο), με την επισήμανση ότι καλείται εντός των επόμενων 25 ημερών να καταθέσει την γνωμοδότησή του.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα προκύπτει και μια… ενόχληση από τον Δήμο για το γεγονός ότι καλείται να προχωρήσει τις διαδικασίες μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο.

Όμως, σε κάθε περίπτωση -εφόσον οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι ακριβείς- αυτό που μετράει για την ΑΕΚ είναι ότι μια ανάσα πριν από την εξασφάλιση της άδειας, φαίνεται να ξεκολλάει και αυτό το έργο.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά παρελθόν ο Έρικ Γκριν για τον Ολυμπιακό