Σοκ! 60χρονος επιχειρηματίας επιχείρησε να βιάσει την 14χρονη…κόρη του (video)

Δεν το χωράει ο νους η αποκάλυψη των προσπαθειών ενός 60χρονου επιχειρηματία από το Βόλο να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 14χρονο κορίτσι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν, στην Κέρκυρα!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των υπαλλήλων ξενοδοχείου της Μέσης Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους από το δωμάτιο στο οποίο έμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου δεν έμειναν απαθείς όταν αντιλήφθηκαν τις απελπισμένες φωνές της ανήλικης κοπέλας. Απευθύνθηκαν στον 60χρονο -χτυπώντας την πόρτα του δωματίου – ενώ την ίδια στιγμή ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και πολύ γρήγορα ο παιδεραστής επιχειρηματίας βρισκόταν με χειροπέδες.

Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε στις ορέξεις του, με τις φωνές του να ξεσηκώνουν όλο το ξενοδοχείο.

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως η μικρή έφυγε από το Βόλο εν γνώσει της μητέρας της (!), που επίσης συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη «σχέση» με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Οι δύο αδερφές προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας το ήξερε, ο οποίος τις εκμεταλλευόταν και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Πολλές φορές πλήρωνε το ενοίκιο της οικογένειας και άλλες έκανε δώρα με αποκλειστικό στόχο όπως φαίνεται να έχει τη συγκατάθεση της μάνας.

Ο δράστης που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού προσφέρθηκε πριν από λίγες μέρες να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της μικρής στην Κέρκυρα. Η μητέρα δέχθηκε ξανά, όμως αυτή τη φορά αποκαλύφθηκε η νέα σκοτεινή υπόθεση και η αλήθεια άρχισε να έρχεται στο φως της δημοσιότητας…

Διαβάστε επίσης: Πλοίο έμεινε ακυβέρνητο 100 μέτρα από τον Λευκό Πύργο – Κλήθηκε το Λιμενικό