Σούπερ “μεταγραφή” Μελισσανίδη που δεν πήρε κανείς χαμπάρι

Ομολογουμένως η ΑΕΚ εξέπληξε τους πάντες τη φετινή μεταγραφική περίοδο, αφού κατάφερε να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που έχει στο έμψυχο δυναμικό της.

Δεν είναι και λίγο για έναν προπονητή να έχει στη διάθεσή του όλες τις προσθήκες του καλοκαιριού, αντί να περιμένει πότε η διοίκηση θα του φέρει παίκτες.

Η Ένωση ανακοίνωσε 7 μεταγραφές μέσα σε δύο εβδομάδες και ο Χιμένεθ μπορεί να δουλέψει απερίσκεπτος το χτίσιμο της ομάδας.

Κάθε μεταγραφή όμως έχει και το παρασκήνιό της. Ειδικά αυτό το ντεμαράζ της Ένωσης τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με το sportdog.gr, υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στην μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, την οποία τελείωσε Ιταλός ατζέντης.

Ο λόγος για τον Βιτσέντζο Καβαλιέρε, ο οποίος είναι συνεργάτης του πασίγνωστου στη μανατζερική πιάτσα, Φεντερίκο Παστορέλο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Διπλό χτύπημα και ευχαριστίες
Απ’ ότι φαίνεται το ντιλ του Δικέφαλου με τον Κροάτη δεν περιλαμβάνει μόνο όσα γράφτηκαν, δηλαδή ότι έρχεται ως δανεικός με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι έναντι 2 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία περιλάμβανε και τον Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ, τον Καβαλιέρε.

Έτσι, ο Ιταλός ατζέντης κατάφερε να στείλει πακέτο δύο πελάτες του στην ίδια ομάδα. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφία από την ανακοίνωση του Σέρβου αμυντικού στην ΑΕΚ, ο οποίος κρατά τη φανέλα που θα φορά μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, τον οποίο και ευχαρίστησε δημοσίως. Έτσι ο Δικέφαλος απέκτησε έναν πολύτιμο συνεργάτη στα μεταγραφικά θέματα, ο οποίος θα της χρειαστεί σίγουρα στο άμεσον μέλλον.

Στο ψάξιμο για αντι-Αραούχο
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, είναι ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε στάση αναμονής για το θέμα του Σέρχιο Αραούχο. Ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών, τα οποία θα λειτουργήσουν ως εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν έρθει ο Αργεντινός επιθετικός. Το σίγουρο είναι, ότι η Ένωση έχει ξεκινήσει σοβαρές έρευνες για αντι-Αραούχο, προκειμένου να μην μείνει εκτεθειμένη αν ναυγήσει του «Κινέζου» και ψάχνεται την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην ΑΕΚ και ο Ιρλανδός Τραούστασον

Συμφωνία ΑΕΚ με Λανς για αποδέσμευση Βάγκα και Κολοβέτσιο

Στους κιτρινόμαυρους για 2 χρόνια – Ανακοίνωσε Λόπες η ΑΕΚ

Ο Κλωναρίδης επιστρέφει στην ΑΕΚ;