Το πολυνομοσχέδιο για τις διαστημικές εφαρμογές παρουσίασε ο Νίκος Παππάς

Παππάς

To νέο πολυνομοσχέδιο που αφορά τους κλάδους οπτικοακουστικών μέσων και διαστημικών εφαρμογών παρουσίασε σήμερα ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής ανέλυσε τα νέα δεδομένα στην Διυπουργική Επιτροπή Επενδύσεων, που διεξήχθη υπό την προεδρία του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, ώστε να διασφαλίσει η Ελλάδα τον ρόλο και την παρουσία της σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μεταξύ των «διαστημικών εθνών» και να καταπολεμηθούν προβλήματα νόθευσης του ανταγωνισμού στον χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης και της κυκλοφορίας των εφημερίδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Φλαμπουράρη, αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της νομοθετικής διαδικασίας και συμφωνήθηκαν οι εξής προτάσεις:

  • Να ολοκληρωθεί η επεξεργασία του νομοσχεδίου από το υπουργείοΟικονομίας και Ανάπτυξης, ώστε να υπάρχει συμβατότητα με τον αναπτυξιακό νόμο.
  • Να ληφθεί υπόψη η συμμετοχή του υπουργείου Πολιτισμού σε θέματα παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.
  • Να εξετασθεί το πλαίσιο λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ώστε να συμπεριληφθούν κατά το δυνατό οι διαφημίσεις των ηλεκτρονικών εντύπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ουάσιγκτον προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο παρασκήνιο στο κόμμα του Λεβέντη: «Και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε»

AKOMA: «Τρέλανε» το twitter ο διορισμός της Θάνου! Οι αναρτήσεις που προκαλούν… γέλωτα! (pics)