Τόσκας σε συνδικαλιστές πυροσβέστες: Περιφέρεστε στα κανάλια όταν οι άλλοι σβήνουν φωτιές

Greece's Junior Interior Minister for Citizen's Protection Nikos Toskas gives a press conference during an informal meeting of EU Justice and Home Affairs ministers at the Maritime Museum in Amsterdam, on January 25, 2016. / AFP / EMMANUEL DUNAND (Photo credit should read EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images)

Αιχμηρή ήταν η απάντηση έδωσε ο Νίκος Τόσκας, μέσω κύκλων του, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους συνδικαλιστές της πυροσβεστικής.

Δείχνοντας ενοχλημένοι από τα όσα καταλόγισε η Ένωση Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ότι με επικοινωνιακό τρόπο δεν σβήνουν οι πυρκαγιές, οι κύκλοι του κ. Τόσκα σημείωναν; «Οι συνδικαλιστές της ΕΑΠΣ κατηγορούν τον υπουργό επειδή επισκέφθηκε και ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Τους πληροφορούμε ότι αυτό έγινε και χθες επειδή οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες».

Προσέθεταν δε πως «εάν θέλουν να αδρανοποιηθεί η πολιτική ηγεσία από τον έλεγχο και τον εντοπισμό των προβλημάτων, δεν θα τα καταφέρουν. Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ελέγχεται και θα αποδίδει προς όφελος των πολιτών».

Οι ίδιοι κύκλοι κατέληγαν με πυρά κατά των επικριτών Τόσκα: «Βέβαια οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους που πολεμούν με τις φλόγες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πυρ και μανία» οι πυροσβέστες με τις εμπρηστικές δηλώσεις Τόσκα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άδωνις Γεωργιάδης στο Blue Sky: Ξεφτιλίστηκε ο Τόσκας (video)

ΑΚΟΜΗ: Κραυγή αγανάκτησης αστυνομικών στο Blue Sky: Δεν μπορούμε να πατήσουμε στα Εξάρχεια (Βίντεο)