“Χαμός” στην Καμπότζη: Γυναίκα παντρεύτηκε… μοσχάρι (Βίντεο)

Πολλοί άνθρωποι τρέφουν μεγάλη αγάπη για τα ζώα, αλλά μια γυναίκα στην Καμπότζη πήγε το “πράγμα” σε άλλο επίπεδο.

Συγκεκριμένα μια 74χρονη η Khim Hang, παντρεύτηκε ένα… μοσχάρι! Αλλά έχει τον λόγο της. Πιστεύει ότι το μοσχάρι είναι η μετενσάρκωση του αποθανόντος συζύγου της του Tol Khut.

Η γυναίκα που έχασε τον σύζυγο της πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με το Deccan Chronicle δήλωσε ότι η ψυχή του άνδρα της έχει μπει στο μοσχάρι και το κατάλαβε όταν αυτό άρχισε να την γλείφει στα μαλλιά της, στο λαιμό της και στη συνέχεια να την φιλάει(!), κάτι που ήταν αρκετό για να την πείσει ότι το μοσχάρι είναι ο σύζυγός της.

Η Khim Hang λέει ότι ο πέντε ετών μόσχος κάνει ακριβώς ότι έκανε και ο σύζυγός της. Τα παιδιά της είναι επίσης πεπεισμένα ότι το μοσχάρι είναι ο πατέρας τους, όπως το ίδιο πιστεύουν οι συγγενείς και τα εγγόνια της Khim Hang.

Το μοσχάρι κοιμάται ακόμα και στο κρεβάτι χρησιμοποιώντας το αγαπημένο μαξιλάρι του Tol Khut! Άμα κάνουν και τίποτα άλλο, δεν το ξέρουμε, το άρθρο δεν διευκρινίζει κάτι τέτοιο, αν και νομίζουμε θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να το γνωρίζαμε.

Τέλος πάντων, η Khim Hang έχει υποσχεθεί να το φροντίζει μέχρι το θάνατό της και ζήτησε από τα παιδιά της να το φροντίσουν, αφού αποβιώσει.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η είδηση έχει πάρει διαστάσεις και πολλοί άνθρωποι από όλη τη χώρα συρρέουν στο σπίτι για να δουν το ευτυχισμένο “νιόπαντρο” ζευγάρι.

Ηλίας Σιατούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΠΑ: Η αστυνομία σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα… εξωγήινο!

Έγγραφα των Βρετανικών Χ-files για πρώτη φορά στην δημοσιότητα

Φοβερή αποκάλυψη πρώην πράκτορα της CIA – Υποδύονταν τα UFOs για να…

Ανώνυμους: Η NASA είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινης… νοήμονος ζωής! (Βίντεο)