SURVIVOR ALL STAR: Τα σχέδια του Ατζούν, ο Ντάνος, ο Πρίαμος και το… άγνωστο κανάλι (video)

Ο Μάριος Πρίαμος, φτάνοντας στην Κύπρο και σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, είπε μεταξύ άλλων πως θα το σκεφτεί εάν θα πάει στο SURVIVOR ALL STAR που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για την Ελλάδα, σε διάστημα τριών χρόνων.
Ο Τούρκος παραγωγός, ενθουσιασμένος που το “προϊόν” του σάρωσε στην χώρα μας, ετοιμάζει πυρετωδώς τα τα υπόλοιπα SURVIVORS, επιθυμώντας να γίνει το ALL STAR σε πιο σύντομο διάστημα.
Ετοιμάζει να κάνει προτάσεις βεβαίως στους Γιώργο Αγγελόπουλου και Μάριο Πρίαμο, ωστόσο θα υπάρξουν τουλάχιστον ακόμη τρεις – τέσσερις παίκτες από το survivor που μόλις ολοκληρώθηκε.
Το χρηματικό έπαθλο, σαφώς θα είναι υψηλότερο, δίνοντας επιπλέον κίνητρο στους παίκτες ώστε να δώσουν το παρών.
Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει ποιο κανάλι θα μεταδώσει το ALL STAR, δεδομένο πως ο Τούρκος παραγωγός επιθυμεί να αγοράσει συχνότητα στην χώρα μας. Και δεν αποκλείεται να μετάσχει στο διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες που πρόσφατα αποφάσισε το ΕΣΡ.
Εκτός, εάν ο ΣΚΑΪ συμφωνήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για τα επόμενα χρόνια…

Παρακάτω παρουσιάζονται βίντεο από το… τρέιλερ του τούρκικου SURVIVOR ALL STAR. Παράλληλα, δείτε και στιγμιότυπα από προηγούμενα ALL STAR παιχνίδια, για να… προετοιμάζεστε σιγά – σιγά!