Άδωνις Γεωργιάδης: “Τον Πολάκη τον έχω για πρωινό”!

Σφοδρή επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε από πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και εκμυστηρεύτηκε πως μόλις τον βλέπει ο Πολάκης στη Βουλή…αλλάζει πεζοδρόμιο!

Ο κ. Γεωργιάδης δεν περιορίστηκε μόνο να αναφερθεί εκτενέστατα στην κόντρα του με τον κ Πολάκη, αλλά προέβη και σε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους λέγοντας πως το παίζει “φωνακλάς”, “πολύ μάγκας”, “βαρύς και μπρουτάλ” υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι: “τον Πολάκη τον έχω για πρωινό”!

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει τον πολιτικό του αντίπαλο από τρία κακουργήματα, καθώς το σχετικό φάκελο τον έχει στείλει η εισαγγελέας στη Βουλή και οι μόνοι που θα εκδικαστούν είναι οι συνεργάτες του.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις καταγγελίες που έκανε στη Βουλή για το ότι ο κ. Πολάκης ήταν διευθυντής εντατικολόγος χωρίς πιστοποιητικό εξειδίκευσης, τονίζοντας πως ο τελευταίος όχι μόνο δεν κατέθεσε το ζητούμενο χαρτί στο κοινοβούλιο- όπως του εζητήθει- αλλά και δεν είπε ούτε λέξη στο facebook, όπως κάνει συνήθως, ως “λαλίστατος” που είναι…

Μίλησε για τη σκευωρία εις βάρος του στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής, ενώ αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από την “υποστολή” της ελληνικής σημαίας στα σχολεία και την κατάργηση του εθνικού ύμνου, επιχείρησε να καταργήσει και την πρωινή προσευχή!

“Χάρη στην αρνητική γνωμοδότηση του ΣτΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέστρεψε το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και προειδοποίησε την ηγεσία της εκκλησίας ότι οι βλέψεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες.

Διαβάστε επίσης: Λεφτά υπάρχουν…για τα κόμματα μέσω κρατικής επιχορήγησης (Πίνακας)