Έκρηξη και κατάρρευση σχολείου στις ΗΠΑ: Δυο αγνοούμενοι

Έκρηξη σημειώθηκε σε σχολείο της Μινεάπολης στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα των σχολικών εγκαταστάσεων.

Δύο άνθρωποι αγνοούνται και πέντε τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο σήμερα, μετά από έκρηξη λόγω διαρροής φυσικού αερίου, που σημειώθηκε σε σχολείο στη Μινεάπολη, που προκάλεσε την κατάρρευση μέρους του κτιρίου.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι δύο άνδρες φώναξαν “Αέριο!” λίγο πριν σημειωθεί η έκρηξη, σύμφωνα με το CNN.

Νωρίτερα η Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο συμβάν, εκτίμησε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου. Μάλιστα αρχικά έκανε λόγο για έναν νεκρό, αλλά στη συνέχεια σε νέα ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Πέντε άνθρωποι έχουν απεγκλωβιστεί και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ένα άλλο άτομο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, είπε η αστυνομία.

Η αστυνομία δήλωσε επίσης ότι είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πόσοι άνθρωποι είναι μέσα, αλλά είπε ότι τρία άτομα διασώθηκαν από τη στέγη του σχολείου. Οι αρχές πρόσθεσαν ότι ευτυχώς που η έκρηξη δεν συνέβη κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, όταν οι μαθητές θα ήταν στην τάξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άνδρας ρισκάρει την ζωή του για να ξεδιψάσει Βασιλική κόμπρα (Video)

«Σάρωσαν» την άβυσσο και βρήκαν απίστευτα πλάσματα (Εικόνες και βίντεο)

Μυστήριο με τα «δακτυλίδια καπνού» ανά τον κόσμο (pics & vid)