«Έπεσε» πάλι το Facebook στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Σοβαρό πρόβλημα σε αρκετούς χρήστες του facebook παρουσιάστηκε για αρκετή ώρα. Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, βλέποντας το εξής μήνυμα:

“Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο

Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.facebook.com/ μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού.
ERR_FAILED”

Οι χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορούν να εισέλθουν από τον υπολογιστή τους, αλλά έχουν πρόσβαση μέσω κινητού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εταιρία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Ο ανιχνευτής Down, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί διακοπές στο διαδίκτυο, ανέφερε μια μεγάλη αιχμή στους χρήστες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Facebook περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας).

Οι περισσότεροι χρήστες ανέφεραν μια «συνολική διακοπή», που σημαίνει ότι ο ιστότοπος δεν θα φορτώθηκε ή ότι δεν μπόρεσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Μάλιστα, ο διεθνής Τύπος έσπευσε να αφιερώσει εκτενή ρεπορτάζ για το θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Express.co είναι η δεύτερη φορά που το facebook πέφτει μέσα σε μια μόλις εβδομάδα.

Ο Independent αναφέρει ότι χρήστες από Βρετανία και όλη την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική αντιμετώπισαν προβλήματα, δίχως να καταφέρουν να εισέλθουν στο λογαριασμό τους.

Διαβάστε επίσης: Σε πύρινο εφιάλτη ξανά η Ζάκυνθος: Εγκαταλείφθηκε ολόκληρο χωριό – Κάηκαν σπίτια! (pics & video)