Απύθμενο θράσος Αφγανών σε αλλοδαπούς: “Εμείς κάνουμε κουμάντο τη Θεσσαλονίκη” (video)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό είχε σημειωθεί την περασμένη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, όταν τέσσερις Πακιστανοί δέχτηκαν επίθεση από πολυμελή ομάδα Αφγανών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, οι οποίοι αφού τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν με καλώδια και στη συνέχεια, τους κούρεψαν με κουρευτικές μηχανές, ενώ ταυτόχρονα τους βιντεοσκοπούσαν.

Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιοποίησε το thestival ένας από τους δράστες κουρεύει με ψαλίδι δύο Πακιστανούς την ίδια ώρα που δέχονται χτυπήματα και απειλές από έναν άλλο Αφγανό, ο οποίος φαίνεται να έχει αρχηγικό ρόλο.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κυκλοφορήσει στα κινητά τηλέφωνα των παραβατικών μελών της αφγανικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr οι δράστες της επίθεσης διέδωσαν το βίντεο θέλοντας να αποδείξουν ότι οι ίδιοι έχουν αναλάβει το «κουμάντο» στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των Πακιστανών, περίπου δεκαπέντε Αφγανοί εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο διαμέρισμά τους, σε πολυκατοικία της οδού Μοναστηρίου. Αφού τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν με καλώδια.

Στη συνέχεια, τους κούρεψαν με κουρευτικές μηχανές, ενώ ταυτόχρονα τους βιντεοσκοπούσαν. Τους αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και μικροποσά που είχαν επάνω τους. Τέλος, τους είπαν ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν οι Αφγανοί και ότι οι Πακιστανοί πρέπει να την εγκαταλείψουν.

Οι τέσσερις Πακιστανοί κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρίνισαν ότι η πράξη του κουρέματος παρά τη θέληση κάποιου έχει ατιμωτικό χαρακτήρα στα μουσουλμανικά κράτη.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο – σοκ! Με πατημένο το γκάζι το αυτοκίνητο του Γεωργιανού που σκότωσε τα δύο νεαρά άτομα!