“Γυαλιά – καρφιά” έκαναν αντιεξουσιαστές το βουλευτικό γραφείο του Χαρακόπουλου (pics)

Στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών μπήκε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με μπογιές έξω από το γραφείο του Λαρισαίου πολιτικού, με το ένα εξ’ αυτών να παραπέμπει στους καταληψίες του χώρου «Τερμίτα» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επικείμενη κατεδάφιση του κτηρίου όπου διαμένουν.

Πρόσφατα μάλιστα, μερίδα των καταληψιών του «Τερμίτα», είχε βρεθεί στη Λάρισα με στόχο να αποτρέψει την εξέλιξη της διαδικασίας για τη δημοπράτηση του έργου από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο αφορά στην ανέγερση νέων εγκαταστάσεων στη θέση των παλιών.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία στην οποία επιτίθεται κατά της κυβέρνησης, αποδίδοντας μάλιστα «ιδεολογική συγγένεια» στους δράστες:

«Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς και την αναγραφή συνθημάτων στο πολιτικό γραφείο του Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, από γνωστούς – αγνώστους.

Η ιδιόμορφη «κάλυψη» που παρέχει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στους δράστες τέτοιων πράξεων, προφανώς στο όνομα της «ιδεολογικής συγγένειας», τους αποθρασύνει περαιτέρω.

Η Νέα Δημοκρατία  δηλώνει για μια ακόμη φορά ότι τα στελέχη της δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τέτοιου είδους ενέργειες».

Διαβάστε επίσης: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο – Νεκρός ο υπάλληλος (video)