Εκπληκτικό – Φώκια πηδάει σε σκάφος για να αποφύγει κοπάδι από όρκες (video)

Μια εντυπωσιακή εικόνα αντίκρισαν οι επιβαίνοντες ενός σκάφους όταν ξαφνικά αυξήθηκε μεσοπέλαγα ο αριθμός του κατά ένας, μόνο που ο επιπλέον επιβάτης δεν ήταν άνθρωπος αλλά φώκια που πήδηξε από τη θάλασσα για να γλιτώσει από το κυνήγι ενός κοπαδιού από όρκες!

Η φώκια ουσιαστικά σώθηκε όταν ανέβηκε πάνω στο σκάφος διότι την κυνηγούσαν 12 όρκες φάλαινες για να την κατασπαράξουν. Η οικογένεια κράτησε την φώκια στη βάρκα όσο χρειάστηκε, μέχρι να φύγει ο κίνδυνος.

Το πρόσφατο βίντεο που ακολουθεί, συνεχίζει να συγκινεί και να κάνει το γύρω των social media, καθώς δείχνει τη μάχη για επιβίωση που δίνει μία φώκια και την απόγνωσή της να φτάσει στο σημείο να εμπιστευτεί τους ανθρώπους για την ασφάλειά της…

Μία παρέα βρίσκεται πάνω στο σκάφος της όταν ξαφνικά διαπιστώνουν ότι μία φώκια προσπαθεί να ανέβει πάνω από το πρύμνιο μέρος του σκάφους.

Αρχικά δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, ώσπου διαπιστώνουν ότι ένα κοπάδι από πεινασμένες φάλαινες όρκες κυνηγάει τη φώκια.

Η φώκια όμως παρά τον τρόμο που είναι ζωγραφισμένος στα μάτια της κατάφερε να ξεφύγει και «ζήτησε» καταφύγιο στο σκάφος.

Τελικά αν και αρχικά οι όρκες κύκλωναν το σκάφος, μετά από 30 λεπτά έφυγαν από το σημείο. Τότε τη φώκια βούτηξε ξανά στα ασφαλή νερά και έφυγε.

Διαβάστε επίσης: Θέλετε να πάτε διακοπές σε ένα μικρό νησί; Όχι σε αυτό! (pics-video)