Επίθεση Πούτιν σε Σόρος: Οδηγεί τις ΗΠΑ σε εμφύλιο πόλεμο

Σε μια συνάντηση στο Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ο Τζορτζ Σόρος χρησιμοποιεί τα “δίκτυα” του για να προκαλέσει αναταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Μην ξεγελιέστε, ο απώτερος στόχος του είναι η επανάσταση και μετά ο εμφύλιος πόλεμος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Σόρος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποιεί πάντα και παντού … Ο Τζορτζ Σόρος είναι ένας περιβόητος πυρομανής, με τα σπίρτα στη τσέπη και έτοιμος να ρίξει λάδι σε κάθε εστία».

Ο Βλαδιμίρ Πούτιν είχε ήδη στείλει σήματα προς τους «απλούς» Αμερικανούς, προτρέποντάς τους να μην ακολουθήσουν τον Σόρος και να μείνουν μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους, που θα κατασχεθεί από τους παγκοσμιοποιητές.

Ως οικονομολόγος, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σόρος είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πτυχή που τον ακολουθεί συνεχώς, στην οποία χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές από στο χρηματοπιστωτικό τομέα, χρησιμοποιώντας τη δημοκρατία ως ένα όργανο, παρεμβαίνοντας στο έδαφος της πολιτικής, κι προσπαθώντας τελικά να ανατρέψει τις υπάρχουσες κυβέρνησεις σε κυρίαρχα κράτη, γράφει η ιστοσελίδα RusRéinfo.

Πέρυσι η Ρωσία απαγόρευσε τις οργανώσεις του Σόρος κηρύσσοντας τες «απειλές για την εθνική ασφάλεια», λαμβάνοντας υπόψη ότι από το 1990 ο Σόρος χρησιμοποίησε τα μέσα του και την επιρροή του για να προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να προκαλέσει ταραχές στην Ρωσία.

Σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί με σαφήνεια ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: infognomonpolitics.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πούτιν ή Τραμπ; Ποιον από τους δύο θέλουν οι Έλληνες!

Χαλαρός ο Πούτιν: Με ανοικτό πουκάμισο απάντησε σε ερωτήσεις παιδιών

Επική απάντηση Πούτιν: «Δεν είμαι φτιαγμένος από ζάχαρη» (vid)

Αποκάλυψη Πούτιν: Αυτοί πραγματικά κυβερνούν την Αμερική (vid)

Ο Πούτιν αποκαλύπτει το κωδικό όνομα που είχε στην KGB (vid)