Ζωντανά ανέσυραν τα παιδιά από τα ερείπια οι πυροσβέστες στην Ίσκια της Ιταλίας!

Ζωντανό απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες και το δεύτερο από τα τρία αδερφάκια που είχαν παγιδευτεί στα ερείπια του σπιτιού τους μετά τα 4 Ρίχτερ που προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές και στοίχισαν την ζωή σε δύο ανθρώπους στο νησάκι Ίσκρα, στον κόλπο της Νάπολης στην Ιταλία. 

Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής κράτησε σχεδόν 15 ώρες, καθώς το δεύτερο από τα τρία παιδιά βγήκε στην επιφάνεια στις 11 το πρωί της Τρίτης, ενώ ο σεισμός χτύπησε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης και του τρίτου παιδιού.

Νωρίτερα, στις 4 τα ξημερώματα τοπική ώρα, είχε απεγκλωβιστεί σώο και το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, ο επτά μηνών Πασκουάλ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους παρακολούθησαν την διάσωσή του.

Στα ερείπια του σπιτιού είχαν παγιδευτεί και οι γονείς των παιδιών και επίσης χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τους πυροσβέστες, ευτυχώς καλά στην υγεία τους.

Οι διασώστες είχαν τις τελευταίες ώρες επικοινωνία με τα παγιδευμένα παιδιά και τους είχαν δώσει νερό, ενώ τους φώναζαν πως θα έρθουν να τα πάρουν. Στο βίντεο ακούγονται οι πυροσβέστες να μιλούν στα παγιδευμένα παιδιά: «Έχουμε σώσει τον αδερφούλη σας» και «ερχόμαστε και για εσάς».

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικές σκηνές: Η στιγμή διάσωσης του βρέφους επτά μηνών στην Ιταλία (video)