Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη -2 νεκροί και ένα 3χρονο σοβαρά τραυματισμένο

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη. Ένας νέος άνθρωπος 20 ετών έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για άγνωστο λόγο βγήκε από την πορεία του στην επαρχιακή οδό Στύλου Χανίων, προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Παρά την άμεση επέμβαση, οι διασώστες του ΕΚΑβ δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Νωρίς το πρωί στην Ιεράπετρα στην περιοχή Ελαιοδεξαμενές αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας περίπου 40 ετών συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα, με αποτέλεσμα από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός να χάσει τη ζωή του εγκλωβισμένος στην καμπίνα του οδηγού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα πριν από την κατοικία του θύματος. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον άνδρα, ο οποίος όμως είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Στο μεταξύ στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι τρίχρονο αγοράκι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στη νήσο Γαύδο. Με σκάφος του Λιμενικού Σώματος το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στην Παλαιόχωρα Χανίων για το Κέντρο Υγείας Κανδάνου, όμως λόγω της σοβαρότητας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Διαβάστε επίσης: Ανεκδιήγητο – Ο εμπρηστής έβαζε φωτιές γιατί του άρεσε να βοηθάει στην κατάσβεσή τους!