Μόνο στο blueskytv: Τα πρώτα “exit polls” στην ΔΗΣΥ – Ποιος προηγείται, ποιος απειλεί…

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθώς είναι σίγουρο πως θα πέσουν “κορμιά” στην αρένα. Ήδη, τα επιτελεία των υποψηφίων είναι με το τηλέφωνο στο χέρι ώστε να αποκτήσουν όλο και και πιο πολλούς υποστηρικτές ενώ το επόμενο διάστημα θα πάνε πόρτα – πόρτα μοιράζοντας και το σχετικό υλικό με την υποψηφιότητά τους…

Αν και ακόμα είναι νωρίς, έχει διαμορφωθεί ένα πρώτο… κλίμα όσον αφορά το ποιος είναι περισσότερο ισχυρός.

Όπως λοιπόν διαρρέεται, η Φώφη Γεννηματά θεωρείται – ακόμα – το φαβορί για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το επιτελείο της, ωστόσο δεν θεωρεί “σίγουρη” τη πρωτιά καθώς απειλείται από δύο υποψηφίους. Ο ένας έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και είναι ο Καμίνης, που θεωρείται πολύ ισχυρός αντίπαλος (;), παρά τα όσα έχει κάνει στο Δήμο της Αθήνας. Και δεν είναι λίγα στα οποία τον κατηγορούν – δικαίως – οι κάτοικοι της πρωτεύουσας.

Ο άλλος, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την υποψηφιότητά του. Αναφερόμαστε στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος έχει μεγάλη εσωκομματική δύναμη.

Εσωκομματική δύναμη έχει και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος και εκείνος μπορεί να απειλήσει τη Φώφη Γεννηματά.

Αντίθετα, ο Σταύρος Θεοδωράκης πρέπει να θεωρείται ο “χαμένος” της υπόθεσης. Δεν έχει ακροατήριο και δεν είναι τυχαίο πως στις επόμενες εκλογές είναι αμφίβολο εάν υπάρχει το… κόμμα.

Χωρίς… κοινό και ο Γιάννης Ραγκούσης!