Ο Παναθηναϊκός αποκτάει τον Άντρές Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς!

«Αύριο θα μπορούσε να κλείσει η μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στην Ελλάδα. Η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν ορισμένες διαφορές ακόμα, σήμερα θα ξεκαθαρίσουν όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός δημοσιογράφος Ραούλ Ριβέγιο.

Ο Τσάβες, o oποίος έχει το παρατσούκλι «Comandante» είναι 26 ετών και παίζει στη Μπόκα Τζούνιορς από το 2014. Έκανε το ξεπέταγμα στην Μπάνφιλντ, στην οποία και ξεκίνησε την καριέρα του. Το 2013-14 κατέκτησε με τη φανέλα της το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγoρία και ι πολύ καλές εμφανίσεις του έφεραν το ενδιαφέρον από αρκετές μεγάλες ομάδες.

Την προηγούμενη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Σάο Πάουλο, με την οποία είχε μια γεμάτη σεζόν, σημειώνοντας 12 γκολ σε 35 αναμετρήσεις. Οι Βραζιλιάνοι οπαδοί τον λάτρεψαν και μάλιστα σκάρωσαν σύνθημα με το όνομά του.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπουένος Άιρες λήγει τον Δεκέμβριο και η Μπόκα αναζητά ομάδα για να τον παραχωρήσει, με τους Αργεντινούς να τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», όσο το θέμα του Πούκι παραμένει ανοιχτό, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να έχουν έτοιμο το plan b….

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Παναθηναϊκός έχει ψαχτεί για τον παίκτη, όμως αφενός η Μπόκα δεν τον δίνει δανεικό αφού λήγει το συμβόλαιό του, αφετέρου μιλάει για χρήματα που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ…

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Κόνιασπορ διαπραγματεύονται για τον Αθανασιάδη