Πείνα και των γονέων – Τρώνε τα ζώα του ζωολογικού κήπου στη Βενεζουέλα

Βενεζουέλα

Ακόμη και άγρια ζώα είναι πρόθυμοι να φάνε οι πεινασμένοι κάτοικοι της Βενεζουέλας! 

Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε πως δύο ζώα, που μοιάζουν με αρκούδες, εκλάπησαν το σαββατοκύριακο από το Μητροπολιτικό Ζωολογικό Πάρκο της Zulia, στην πόλη Μαρακαΐμπο κοντά στα σύνορα με την Κολομβία. Και αυτό δεν είναι το μόνο κρούσμα.

Βενεζουέλα02

Όπως δήλωσε ο  επικεφαλής του ζωολογικού κήπου, Λεονάρντο Νούνιες, τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μεθοδευμένη επίθεση σε τουλάχιστον δέκα είδη, συμπεριλαμβανομένου κι ενός βουβαλιού το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες  τεμαχίστηκε  από εμπόρους ναρκωτικών, για να πωληθεί στη συνέχεια. “Αυτό που υποθέτουμε, είναι ότι εκλάπησαν με σκοπό να φαγωθούν», δήλωσε ο Λουίς Μοράλες, αστυνομικός στη Zulia, συμπληρώνοντας την εκτίμηση του διευθυντή του ζωολογικού κήπου.

Κι ενώ ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο αποδίδει τις ελλείψεις τροφίμων τόσο στις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης, που έχουν μπλοκάρει τους δρόμους, όσο και σε έναν ευρύτερο «οικονομικό πόλεμο», που καθοδηγείται από τους αντιπάλους με τη βοήθεια της Ουάσιγκτον, εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν τροφή οπουδήποτε μπορούν, ακόμη και στα σκουπίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήξη συναγερμού στην Ολλανδία – Συνελήφθη ο δράστης της ομηρίας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πρώτη συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν: «Το μόνο λάθος του Εμανουέλ είναι ότι είναι μικρότερός μου»

ΑΚΟΜΑ: Συναγερμός στη Γλασκόβη – Τεράστια φωτιά ξέσπασε στη λαχαναγορά μετά από δύο ισχυρές εκρήξεις (pics & video)