Ποινές “χάδι” για αλλοδαπούς βιαστές επειδή τα θύματα τους είναι λευκά!

Δεκαεπτά άνδρες και μία γυναίκα καταδικάστηκαν για βιασμό και κακοποίηση κατά νέων λευκών γυναικών.

Συμμορίες Ασιατών, οι οποίες στοχεύουν λευκές έφηβες, αντιμετωπίζουν ποινές “χάδι” εξαιτίας της “πολιτικής ορθότητας” και του φόβου μεταξύ των δικαστικών αρχών, καταγγέλλει ανώτερος σύμβουλος της κυβέρνησης.

Νεαρά κορίτσια έχουν βιαστεί και έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από συμμορίες ανδρών από την Ασία σε πολλές πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας – ωστόσο, όταν πρόκειται να καταδικαστούν – το θέμα της φυλής παίζει μεγάλο ρόλο υπέρ των αλλοδαπών, όπως ισχυρίζεται.

Τώρα νομικοί εμπειρογνώμονες καλούν τους Βρετανούς δικαστές να προασπίσουν σωστά τα κορίτσια που είναι στόχος των αλλοδαπών βιαστών λόγω του χρώματος του δέρματος τους.

Οι ισχυρισμοί ακολούθησαν μια αποτρόπαια δικαστική υπόθεση στο Νιούκαστλ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η οποία αποκάλυψε, ότι περισσότερα από 100 λευκά κορίτσια, μερικά μόλις 13 ετών, βιάστηκαν από μια συμμορία ασιατικών ανδρών, σύμφωνα με την express.co.uk.

Η υπόθεση είναι μόνο η τελευταία σε σειρά συμβάντων στις οποίες νεαροί και ευάλωτοι λευκοί μαθητές έχουν δεχθεί σεξουαλικές επιθέσεις από συμμορίες ανδρών ασιατικής καταγωγής.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Ρόμπερτ Μπάκλαντ δήλωσε ότι ο ρατσισμός πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη σε αυτό το είδος των οργανωμένων σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν καταστρέψει τη Βρετανία.

Ο Μπάκλαντ δήλωσε στην Daily Telegraph ότι ο νόμος «δεν κάνει διακρίσεις» μεταξύ των μορφών ρατσισμού και των ποινών που θα πρέπει να είναι υψηλότερος για κάθε βιαστή ή σεξουαλικό δράστη που αναζητά το θύμα του βάσει “φυλετικής εχθρότητας”.

“Όταν υπάρχει φυλετικό στοιχείο σε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, ο νόμος είναι σαφής και το δικαστήριο πρέπει να εφαρμόσει την καταδίκη.

“Η φυλετική επίθεση να βρίσκεται στο επίκεντρο σε περιπτώσεις όπου υπάρχει φυλετική εχθρότητα”, είπε χαρακτηριστικά.

Οι επιθέσεις έχουν προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις με τις τοπικές κοινότητες να παροτρύνουν τον Γενικό Εισαγγελέα να πιέσει τους δικαστές να αναθεωρήσει τις καταδίκες.

Εν΄τω μεταξύ φρικτές λεπτομέρειες από την υπόθεση ήρθαν στο φως κατά την εξέταση της υπόθεσης στο δικαστήριο. Οι αλλοδαποί βιαστές αναφερόταν στα κορίτσια ως “άσπρα σκουπίδια”.

Ένας από τους δράστες είπε: “Όλες οι λευκές γυναίκες είναι καλές για ένα πράγμα μόνο, για άνδρες σαν εμένα, για να είμαι ο *** και να σας χρησιμοποιώ σαν σκουπίδια, αυτό αξίζει σε όλες τις γυναίκες σαν εσένα”.

Οι αλλοδαποί είναι από χώρες όπως το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, την Ινδία, το Ιράκ, το Ιράν και την Τουρκίας, οι περισσότεροι από τους οποίους ζούν στις δυτικές συνοικίες του Νιούκαστλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο έλεος των μουσουλμάνων η Σουηδία: «Βοηθήστε μας…» (Βίντεο)

Η ISIS δίνει «διαβατήρια για τον παράδεισο» σε τζιχαντιστές αυτοκτονίας!

Απίστευτο: Οι τζιχαντιστές αποκτούν γυναίκες με πιστοποιητικό αγοράς-πώλησης! (pic)