Συγκλονιστικές σκηνές: Η στιγμή διάσωσης του βρέφους επτά μηνών στην Ιταλία (video)

Ο σεισμός στην Ιταλία μπορεί να ήταν μικρός σε κλίματα (4 Ρίχτερ) αλλά ήταν αρκετός για να καταρρεύσουν σπίτια στο νησί Ίσκια. Σε ένα από αυτά εγκλωβίστηκε ο μόλις επτά μηνών Πασκουάλε.

Το βρέφος μαζί με τον πατέρα του και τα δυο αδερφάκια του, 4 και 6 ετών αντίστοιχα, εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του σπιτιού τους στην Καζαμίτσιολα. Η μητέρα του ήταν η μοναδική που πρόλαβε να βγει έγκαιρα.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν την οικογένεια, κατάφεραν μετά από επτά ώρες προσπαθειών, να βγάλουν το βρέφος από τα συντρίμμια.

Μόλις το μωρό βγήκε, ακούστηκαν χειροκροτήματα. Ένα θαύμα στα συντρίμμια. «Θαύμα» ήταν και η λέξη που ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter η πυροσβεστική της Ίσκια.

Ο μικρός είναι καλά στην υγεία του αλλά προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ριτσόλι στο Λάκο Αμένο μαζί με τη μητέρα του, η οποία είναι έγκυος.

Οι πυροσβέστες συνεχίζουν την προσπάθεια για να βρουν και να απεγκλωβίσουν τα δυο αδερφάκια του Πασκουάλε, τον 4χρονο Τσίρο και τον 6χρονο Ματία.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Ισοπεδώθηκε το νησί Ίσκια της Ιταλίας από σεισμό 4 Ρίχτερ – Νεκροί και εγκλωβισμένοι (pics & video)