Τι συζήτησαν – Σε καλό κλίμα η συνάντηση Καμίνη-Θεοχαρόπουλου

Κεντροαριστερά

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου με τον υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη.

Οι δύο άντρες συζήτησαν τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς, αλλά και την πορεία για τη δημιουργία του ισχυρού ενιαίου φορέα της παράταξης.

Ερωτηθείς ο Θ. Θεοχαρόπουλος αν θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος απάντησε:«Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου, οπότε λίγη υπομονή, για λίγες ημέρες».

Θεοχαρόπουλος02

Aμέσως μετά τη συνάντηση, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι προκλήσεις είναι μπροστά, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη συγκρότησης ενός νέου ενιαίου φορέα. «Είναι θετική η ύπαρξη υποψηφιοτήτων, όταν πρόκειται για υποψηφιότητες οι οποίες έχουν πολιτικές θέσεις διακριτές και ταυτοχρόνως χρειάζεται να αποσαφηνιστούν συγκεκριμένα θέματα, για να μην υπάρξουν φυγόκεντρες τάσεις την επόμενη ημέρα της διαδικασίας της εκλογής» τόνισε, επισημαίνοντας ότι νιώθει δικαιωμένος για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πριν δυο χρόνια, ως το πρώτο αποφασιστικό, αναγκαίο και μεταβατικό στάδιο για την ύπαρξη ενός ισχυρού ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Από τη πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε αισιόδοξος από τις συζητήσεις που έχει κάνει, επειδή, λέγοντας: «Βλέπω κλίμα ομοψυχίας για μια προσπάθεια να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί πάμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, πάμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο».

Τόνισε μάλιστα, ότι «είναι τεράστια η ιστορική ευθύνη του χώρου και για αυτό πρέπει να επιμείνουμε στην ενότητα. Μια ενότητα, φυσικά, που δεν αποκλείει τον πλουραλισμό, τις διαφορετικές απόψεις, αλλά θα πρέπει στα βασικά να είμαστε ενωμένοι και πιστεύω ότι τα διαδικαστικά θα τα λύσουμε πάλι με ομοψυχία, μέσα από την επιτροπή διαδικασιών και θα πορευτούμε επιτέλους, για να κάνουμε τον μεγάλο φορέα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψηφιότητα-έκπληξη – Διεκδικεί την αρχηγία της Κεντροαριστεράς κι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μόνο στο blueskytv: Τα πρώτα «exit polls» στην ΔΗΣΥ – Ποιος προηγείται, ποιος απειλεί…

ΑΚΟΜΑ: Έκλεισε η ημερομηνία – Πότε έρχεται στη βουλή η συζήτηση για τα τηλεφωνήματα Καμμένου σε ισοβίτη