Αποκάλυψη blueskytv.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ “βλέπει” Ψινάκη για το Δήμο της Αθήνας!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η “μάχη” για την Αθήνα στις επόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ν.Δ. ετοιμάζονται πυρετωδώς… Τα πρόσωπα που ακούγονται, πολλά, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση αρχίζει να “καθαρίζει” και τα πιο ισχυρά ονόματα ακούγονται όλο και πιο πολύ.

Στη Ν.Δ. ακόμη δεν έχουν καταλήξει. Μπορεί να ακούγονται οι Πατούλης, Κεφαλογιάννη και Μπακογιάννης, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, θεωρείται το φαβορί, όμως στην Πειραιώς κρατούν ακόμα επιφυλάξεις.

Και πάμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Το όνομα που παίζει δυνατά είναι αυτό του Πανούση. Μάλιστα, όπως διαρρέεται, έχουν γίνει και οι σχετικές συζητήσεις.

Όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα το blueskytv.gr, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει το όνομα του Ηλία Ψινάκη! Ναι, καλά διαβάσατε. Ορισμένοι λένε πως πάνε να τον… κλέψουν από τη Ν.Δ., άλλοι πως θεωρείται ισχυρό χαρτί που δεν πρέπει να χαθεί από τα χέρια του Μαξίμου…

Είναι γεγονός πως ο δήμαρχος Μαραθώνα “βλέπει” την υποψηφιότητά του στο Δήμο της Αθήνα, την συζητάει με τους συνεργάτες του και δεν είναι τυχαίο πως σε κάθε επίσκεψη που κάνει σε υπουργεία, πάντα παίρνει αυτό που θέλει.

Την υποψηφιότητά του “σπρώχνει” και η Ρένα Δούρου, με την οποία έχουν τις καλύτερες φιλικές σχέσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον ο Δήμος της Αθήνας στην μετά… Καμίνη εποχή!

Σ.Ν.