Χαμός στο Σύνταγμα: Βόλτα έκανε το ζεύγος Μακρόν πριν την αναχώρηση του (pics)

Σε μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση προέβη ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη χώρα μας καθώς λίγο πριν αποχωρήσουν ζήτησαν να κάνουν μια βόλτα στην Ερμού…

Δεν ήθελαν να φύγουν από την Ελλάδα και το έδειξαν σε κάθε λεπτό της επίσκεψής του στην χώρα μας.

Μόλις έφυγαν από το Κολωνάκι, έδωσαν εντολή στον οδηγό τους να κατευθυνθεί προς το κέντρο της Αθήνας. Έφτασαν εκεί και άρχισαν να περπατούν στην Ερμού.

Παρά την έντονη ασφάλεια, αρκετός κόσμος βρισκόταν κοντά στο γαλλικό προεδρικό ζεύγος, ενώ κάποιοι τους πλησίασαν και μιλούσαν μαζί τους. Ξεκίνησαν από την πλατεία Συντάγματος και για μια ώρα περίπου περπατούσαν στον πεζόδρομο της Ερμού.

Οι εικόνες μάλλον… πρωτόγνωρες! Ο ενθουσιασμός του κόσμου δε, επίσης απίστευτος! Μητέρες σύστησαν τις κόρες τους στον Εμανουέλ Μακρόν, ο Γάλλος πρόεδρος έβγαζε selfies και έπαιρνε παιδάκια αγκαλιά!

Η αστυνομία κρατούσε σε μία απόσταση το πλήθος κόσμου, για να εγγυηθεί την ασφάλεια του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας. Όμως αρκετοί είναι και οι περαστικοί που ζήτησαν να βγάλουν selfies με το προεδρικό ζεύγος.

Διαβάστε επίσης: Αρχαιοκάπηλοι μετέφεραν ανάγλυφη πλάκα του 4ου αιώνα πΧ. (vid)