«Γι΄αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ…»: Οι αποκαλύψεις γνωστού δημοσιογράφου (pic)

Λυριτζής

Το λόγο για το οποίο αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά 8 χρόνια στο τιμόνι της πρωινής ενημέρωσης, αποκάλυψε ο Βασίλης Λυριτζής.

Λυριτζής02

Όπως λέει σε συνέντευξή του στη Reallife, έφυγε από το κανάλι του Φαλήρου εξαιτίας διαφωνιών με τους επιτελείς του τηλεοπτικού σταθμού:

Γιατί φύγατε από τον ΣΚΑΪ;
Γιατί διαφωνήσαμε. Αυτά συμβαίνουν στα επαγγελματικά. Αν και εγώ δεν είμαι πολύ των μετακινήσεων. Κάθισα 8 χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Ήσασταν για δέκα χρόνια «αντίπαλοι» με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Εσείς στην ΕΡΤ και εκείνος στο MEGA. Είχατε αντιπαλότητα;
Όχι ποτέ! Είμαστε μάλλον υπέρ του συναγωνισμού και της άνεσης στη δουλειά.

Είστε και οι δυο εκρηκτικές προσωπικότητες…
Μπορεί να μαλώσουμε. Είναι ωραίο πράγμα η διαφωνία. Όταν συζητάμε στις παρέες μας, συμφωνούμε όλοι; Γιατί στα media πρέπει να υπάρχει μια άποψη; Σε τι βοηθάει αυτό; Γιατί η κριτική πρέπει να μετατρέπεται  σε πολεμική; Και γιατί να εντάσσεται κάθε φορά (θες – δεν θες) σε κάποιο πολιτικό σχέδιο; Η κριτική στα πεπραγμένα της εξουσίας είναι υποχρέωση του δημοσιογράφου, της κάθε εξουσίας, όχι μόνο της κυβερνητικής…

Ναι, για όνομα του Θεού! Η επαγγελματική δεν χαλάει την ανθρώπινη σχέση. Με τον Δημήτρη ήμασταν και φίλοι πριν από τη συνεργασία μας.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Λυριτζής, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» την οποία παρουσίαζε με τον Δημήτρη Οικονόμου, έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο ραδιόφωνο του Real με τον Δημήτρη Καμπουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστάτωση προκάλεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποκαλύφθηκαν όλα! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα Ελληνίδας δημοσιογράφου στο Facebook – Διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στο κεφάλι (pic)

ΑΚΟΜΑ: «Φωτιά» η παρουσιάστρια του Epsilon: Δείτε την σε αποκαλυπτικές πόζες