Είχαμε αγωνία – Τα έκαναν με εξωσωματική ή όχι τα δίδυμα οι Κλούνεϊ;

Κλούνεϊ

Χωρίς να το παραδέχονται ανοιχτά -και μετά από ατελείωτα κουτσομπολιά- οι Κλούνεϊ τονίζουν ότι τα δίδυμα ήταν αποτέλεσμα φυσικής σύλληψης και θέμα τύχης κι ότι δεν ήρθαν ως αποτέλεσμα κάποιας θεραπείας γονιμότητας. 

Μιλώντας στο “Hollywood Reporter”, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, υπονόησε ότι η σύλληψη των διδύμων ήταν καθαρά θέμα τύχης, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι όταν κοίταξαν το υπερηχογράφημα στο Λονδίνο κι είδαν ότι η Αμάλ κυοφορούσε δίδυμα, πίστευαν ότι είχε γίνει κάποιο λάθος.

Αναφέρθηκε ακόμη στα δημοσιεύματα, πριν από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, που τους εμφάνιζαν να μη θέλουν παιδιά. «Υπήρχε μια αντίληψη ότι δεν θέλαμε παιδιά. Και τότε, μετά τον γάμο, η Αμάλ και εγώ μιλούσαμε και απλά νιώθαμε πάρα πολύ τυχεροί, και οι δύο, και ότι θα έπρεπε να μοιραστούμε την οποιαδήποτε καλή τύχη έχουμε. Θα φαινόταν εγωκεντρικό να έχουμε μόνο για εμάς αυτά που μας ανήκουν», είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν σχεδιάζουν να κάνουν και άλλα παιδιά, η Αμάλ υποστήριξε ότι νιώθει αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει και άλλα παιδιά. «Είμαι 39. Τα έκανα ήδη αρκετά αργά», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στο πεντάγραμμο – «Έφυγε» σε ηλικία 74 ετών γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια 82χρονη ηθοποιός δηλώνει πως ακόμη απολαμβάνει το σεξ! (pic)

ΑΚΟΜΑ: Στα κλαδιά (γυμνή) η Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε τη (pic)