Κασιδιάρης: “Φερέφωνα Μαρινάκη και Σαββίδη η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ”

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στη συνεδρίαση της Ολομέλειας για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του βουλευτή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο βήμα της Βουλής, η κόντρα μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης είναι στην πραγματικότητα μια επιχειρηματική κόντρα ανάμεσα στους επιχειρηματίες Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη.

“Το κόμμα της  ΝΔ λειτουργεί ως φερέφωνο του Μαρινάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ ως φερέφωνο του Σαββίδη” υποστήριξε και υποβάθμισε το θέμα συνεδρίασης της ολομέλειας που αφορά “τις επαφές του Π. Καμμένου με τον πρωτοδίκως καταδικασθέντα σε ποινή ισοβίου καθείρξεως Ευθύμιο Γιαννουσάκη για την υπόθεση της διακινήσεως ναρκωτικών με το πλοίο επαφές του Π. Καμμένου με τον πρωτοδίκως καταδικασθέντα σε ποινή ισοβίου καθείρξεως Ευθύμιο Γιαννουσάκη για την υπόθεση της διακινήσεως ναρκωτικών με το πλοίο Noor 1”.

Διαβάστε επίσης: Νέο «χτύπημα» από Βαρουφάκη – Τι συζητούσαμε με Τσίπρα για μνημόνιο & Grexit

Μην χάσετε:  Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μέρκελ για τη νίκη στις εκλογές – Τι της έγραψε

Ακόμη: Κικίλιας: «Ο Τσίπρας είναι όμηρος του Καμμένου και του Κουρουμπλή»