Μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη: “Μόνο την αλήθεια θα ακούτε από μένα…”

Μητσοτάκης

“Από εμένα θα ακούτε μόνο προτάσεις που εφαρμόζονται” ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους παραγωγικούς φορείς της Μακεδονίας και της Θράκης κατά τη διάρκεια επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ.

Ξεκινώντας την ομιλία του στη συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, για την προετοιμασία της επίσκεψης του στην 82η ΔΕΘ στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από εμένα θα ακούτε μόνο προτάσεις, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν την επόμενη μέρα».

«Η ταυτότητά μας είναι ξεκάθαρη. Πιστεύουμε στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας, πιστεύουμε ότι μαζί επιχειρήσεις και εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν ξανά την Ελλάδα σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στις 13:30 θα συναντηθεί με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.

Στις πέντε το απόγευμα , ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τα σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», που πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη ομολογία Φλαμπουράρη: «Χάσαμε 35 δις κονδύλια λόγω ανυπαρξίας business plan»!