Μπαλτάς για το διορισμό της γυναίκας του: “Θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου… εκτελούν συμβόλαια”

Μπαλτάς

Απάντηση στο δημοσίευμα που ανέφερε πως η σύζυγός του διορίστηκε και πήρε αύξηση με παράνομο τρόπο έδωσε ο Αριστείδης Μπαλτάς, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτα για την «ταμπακιέρα» και χωρίς να απαντά για τον προκλητικό διορισμό.

«Ξεπεράσαμε όλα τα όρια. Χτυπάνε με λάθος και στρεβλά επιχειρήματα,εμένα πάνω στη γυναίκα μου» ανέφερε ο πρώην υπουργός Παιδείας στον Real FM,

Όπως επισήμανε, τον έχουν στοχοποιήσει λόγω της φράσης του περί αριστείας.

«Δεν περίμενα ότι θα έφτασαν προς τα εκεί, με θέματα που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου» υποστήριξε και μίλησε για λάσπη στον ανεμιστήρα από κάποιους που θέλουν να πλήξουν το επιχειρηματικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. «Σαν εκτέλεση συμβολαίων» πρόσθεσε, ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», η σύζυγος του κ. Μπαλτά αν και είχε πτυχίο πολιτικών επιστημών, αποσπάστηκε στη ΔΕΠΑΝΟΜ, μια από τις εταιρείες του Δημοσίου που ήταν υπεύθυνη για την κατασκευή νοσοκομείων. Πριν από περίπου ένα μήνα, διεκδίκησε και πέτυχε την αύξηση του μισθού της, αφού ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού και μάλιστα από το Πολυτεχνείο, με επόπτη πτυχίου τον σύζυγό της Αριστείδη Μπαλτά.