Νίκησε ο Λεβαδειακός την Ξάνθη: 1-0

Την πρώτη νίκη του στην εφετινή Super League πανηγύρισε ο Λεβαδειακός. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 1-0 της Ξάνθης στη Λιβαδειά, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 4ης αγωνιστικής, και έβαλαν ένα τέλος στο σερί των τριών ισοπαλιών που είχαν στο πρωτάθλημα. 

Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, οι οποίοι υποχρέωσαν την Ξάνθη στην πρώτη ήττα της, πέτυχε στο 3ο λεπτό με πέναλτι ο Μπραντάο.

Οι Βοιωτοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπραντάο, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ζαχαριάδης για χέρι του Μπαξεβανίδη σε σουτ του Ζαραδούκα (1-0).

Στο 37΄ η Ξάνθη «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Λουσέρο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπραντάο, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε και την κεφαλιά του Γέντρισεκ.

Στο 45΄ ο Γιουσούφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέτρεψε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα να μη σημειωθούν αξιόλογες φάσεις και το 1-0 να παραμείνει ως το τέλος.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια επιτυχία: Ο Γ. Χαραλαμπόπουλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χειροπάλης (vid)