Ξεσπάει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Κατά όσων μιλούν για τη μητέρα της στα κανάλια

Λυκουρέζου

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε εναντίον όσων μιλούν για τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη σε τηλεοπτικές εκπομπές, δηλώνοντας «αγαπημένοι άνθρωποι» της ηθοποιού που έφυγε λίγες εβδομάδες πριν από τη ζωή.

«Κανένας μας κανένας αληθινός και αγαπημένος άνθρωπος της μητέρας μου δεν θα έβγαινε στα κανάλια να μιλάει για εκείνη!», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, δημοσιεύοντας φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη.

«Όποιος το κάνει θέλει μόνο να πάρει από τη λάμψη της (πράγμα αδύνατο)! Η μαμάκα μου μπορεί να συνεργαζόταν με διάφορους κατά καιρούς. Αλλά λίγους, ελάχιστους, αγαπούσε και τους είχε δίπλα της μέχρι το τέλος. Και αυτοί δεν θα βγαίνανε σε κανένα κανάλι. Ας μιλάμε λιγότερο λοιπόν… και να αγαπάμε περισσότερο», έγραψε ακόμη.

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ… (ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ)! Η ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…🙏 Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ🙏ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ…Κ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariaelenizoi Lykourezou (@mariaeleni_lykourezou) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά από ένα χρόνο – Το Mega ξανά στον «αέρα» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεχάστε τις MILFs και τις cougars! Έρχονται οι… WHIPs

ΑΚΟΜΑ: «Ξεσαλώνει» η κόρη του Πανταζή: Δείτε το «καυτό» της instagram (pics)