Ξεχάστε τις MILFs και τις cougars! Έρχονται οι… WHIPs

Τι σημαίνουν οι όροι MILF και cougar γνωρίζεις πολύ καλά. Σε περίπτωση που διαφεύγουν του γνωσιολογικού σου πεδίου ρώτα εκείνον το φίλο σου που σου λέει και για τα στριπτιτζάδικα. Eν πάσει περιπτώσει θα σε βοηθήσω και με κάποια ονόματα: Robin Wright, Demy Moore, Catherine Zeta-Jones, Ellen Barkin αλλά και Brandi Love, Kendra Lust και Lisa Ann για τους πιο μυημένους στα πράγματα.

Οι κάπως μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες που καταφέρνουν να σαγηνεύουν νεότερους άντρες είναι πια κάπως ξεπερασμένες, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Αγγλίδα συγγραφέας και σύμβουλος σχέσεων Bibi Lynch. Όπως αναφέρει η ίδια, άλλο είναι το καινούριο «είδος» (αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι) γυναικών που γοητεύει. Και αυτό είναι οι WHIPs, δηλαδή Women who are Hot, Intelligent, and in their Prime.

«Μπορεί να είμαι κάπως ευαίσθητη σε αυτό το θέμα, αλλά όροι όπως cougar ή toyboy μου φαίνονται κάπως προσβλητικοί. Οι γυναίκες που βγαίνουν με άντρες μικρότερης ηλικίας θα πρέπει να αποδεχτούν τον όρο WHIP. Έχουν όλα τα προσόντα: Είναι καυτές, έξυπνες και σίγουρα στην καλύτερή τους φάση. Mε μερικές γνωστές και φίλες που έχω συζητήσει, αποδέχονται τον όρο και φαίνεται να τους αρέσει. Ενδεχομένως να κάνουμε και μια προσπάθεια να τον εξαπλώσουμε. Οι άντρες που τις έχουν θα πρέπει να νιώθουν αρκετά τυχεροί. Για παράδειγμα, μια γυναίκα στα 40 ή τα 50 ξέρει ήδη τι θέλει από τη ζωή της, είναι έμπειρη και επιτυχημένη και σίγουρα απολαμβάνει περισσότερο το σεξ. Ειδικά στο κρεβάτι, ξέρει πολλά περισσότερα από τον σύντροφό της.» λέει η Lynch και, εδώ που τα λέμε, δεν έχουμε και πολλούς λόγους να διαφωνήσουμε μαζί της.

Πηγή: askmen.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ίνα Ινάκι… Απλά, τα «σπάει» βάζοντας φωτιά στα social media! (11 pics)

Η πιο «καυτή» Ελληνίδα φιλόλογος! Τρέλανε την Μύκονο (pics & vid)

Αυτή είναι η πιο σέξι παίκτρια που πέρασε από το Survivor (pics)

«Φωτιά» σε νυχτερινό μαγαζί έβαλε σούπερ σέξι μοντέλο (pics)

Με στρίνγκ… κόλαση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Ρόδο (pics)