Παρασκήνιο: Αυτό είναι το “κρυφό” χαρτί της Γεννηματά (pic)

Στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά υπάρχει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς. Παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται, η σημερινή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται μια… ασφάλεια, καθώς δίπλα της έχει τον γνωστό σε όλους Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος “δουλεύει” πολύ για να την βγάλει αρχηγό!

Οι δυο τους τα λένε για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δώσει στο “θείο βρέφος” λευκή επιταγή ώστε να κάνει ότι θεωρεί σωστό για την ίδια…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Λαλιώτης επιμένει έως σήμερα να λέει πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διατηρηθεί και μετά την σύσταση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μάλιστα και σύμφωνα με όσα έχει γράψει το blueskytv, θεωρεί πως τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να “ψηφίσουν” τη δική του… παραίνεση και δεν αποκλείεται να διεξαχθεί εσωτερικό δημοψήφισμα.

Θεωρεί δεδομένο πως τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ σε ένα συντριπτικό ποσοστό θα πουν ΝΑΙ στην διατήρηση του κόμματος. Και η Φώφη Γεννηματά, μάλλον, δεν θα του χαλάσει το χατήρι…

Σ.Ν.