Σοκάρει η Σινέντ Ο’ Κόνορ: “Η μητέρα μου με βασάνιζε” (video)

Κόνορ

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει η Σινέντ Ο’ Κόνορ, η τραγουδίστρια που πρόσφατα κατέρρευσε σε δημόσια θέα, μέσω βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Facebook.

Αυτή τη φορά η Ιρλανδή τραγουδίστρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή κυρίως για την επιτυχία της «Nothing Compairs to you», μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr. Phil. Ολόκληρο το σόου θα προβληθεί απόψε, όμως κυκλοφόρησαν ήδη τα τρέιλερ, προϊδεάζοντας τους τηλεθεατές για όσα θα δουν.

Εκεί, η Σινέντ Ο’ Κόνορ μιλάει για τη μητέρα της, για την οποία ισχυρίζεται πως «δεν ήταν καθόλου, καθόλου, καθόλου καλά» και για την οποία εξομολογείται πως την βασάνιζε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. «Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο», λέει η 50χρονη τραγουδίστρια και προχωρά στην αποκάλυψη φρικτών περιστατικών, ψυχολογικού εκβιασμού, σωματικής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης. «Με έβαζε να λέω συνέχεια, συνέχεια “είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα”, ενώ με χτυπούσε», διηγείται η Ο’ Κόνορ κι εξηγεί πως όλο αυτό σταμάτησε μόνο όταν το έσκασε από το σπίτι της, στα 13 της χρόνια.

Στην ίδια συνέντευξη, η τραγουδίστρια μιλά και για τον τρόπο που της φέρθηκε η υπόλοιπη οικογένειά της, το πόσο τη βοήθησαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και τον τρόπο που τους φέρθηκε αυτή.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βολές κατά του ΣΚΑΙ εξαπέλυσε η Ελεονώρα Μελέτη (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έριξε το διαδίκτυο η Δωροθέα Μερκούρη! Πόζαρε ολόγυμνη στο instagram

ΑΚΟΜΑ: Μυστικός γάμος και βάφτιση στην Κύθνο για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!